7 Biztonsági kamera Kisvállalati rendszer

Tudnia kell, melyek a legjobb vezeték nélküli biztonsági kamerák kisvállalkozások számára. Ha Ön üzletember, akár kisvállalkozó, akár nagy üzletember, a biztonsági kamerarendszer elengedhetetlen az Ön számára.

Egy CCTV-ről szóló tanulmány azt állítja, hogy mivel a biztonsági kamerarendszereket emberek is használják, jelentősen csökken a bűnözés. A legjobb biztonsági kamerák tartósságot, funkcionalitást, értéket és jó videóminőséget biztosítanak. Ha éjjel-nappal készít felvételt, javasoljuk, hogy olyan rendszert válasszon, amely beépített infravörös világítással vagy integrált spotlámpákkal rendelkezik.

Ezekkel még sötét, korom vagy akár gyenge környezetben is rögzíthetünk. A kamerák nemcsak a bûnözés visszaszorításában segítenek, hanem számos más tényezõben is hasznosak. Ezek segítenek megőrizni az alkalmazottak termelékenységét, nagyobb biztonságot nyújtanak a munkahelyen, gyorsabban rendezik a munkahelyi vitákat, és ezek fontosak ügyfelei és alkalmazottai személyes biztonsága szempontjából is.

A legjobb vezeték nélküli biztonsági kamerarendszerek listája kisvállalkozások számára

Swann biztonsági rendszer 12 kamerával

A Swann 12 kamerás biztonsági rendszer a legjobb többkamerás. Ez a kamera a legjobban alkalmas beltéri és kültéri területek megfigyelésére. Kifejezetten azoknak a vállalkozásoknak készült, amelyek nagy raktárral rendelkeznek, több holttérrel.

Swann biztonsági rendszer 12 kamerával

A kamera 16 rögzítési csatornával rendelkezik, és akár 4 további kamerát is hozzáadhat a nagyobb területekhez. A kamerák 1080p HD felbontásban rögzítenek, és a legkisebb folyamatban lévő tevékenységet is érzékelik.

Mindegyik kamera akár 100 láb távolságra is képes látni, miközben fekete-fehérben és éjszaka is fényképez. Színes játék közben akár 32 lábra is láthat. Ezenkívül a biztonság kompatibilis a Google Asszisztenssel, a Chromecasttal és az Alexával is.

Panasonic WV-S3131L dómkamera

Ez a legjobb kompakt fényképezőgép. A Panasonic dóm kamerája mindössze 2 hüvelyk magas és 4,1 hüvelyk átmérőjű. A kamera 1080p HD felbontásban rögzít akár 60 képkocka/másodperc sebességgel. Forgatható csuklópánttal van felszerelve az egyedi szögekhez, és 108 fokos látómezőt kínál.

Panasonic WV-S3131L dómkamera

Éjszaka ködben is akár 49 láb magasságig láthat. A tiszta és tiszta hangrögzítés érdekében beépített kondenzátormikrofon is található. A veszély értékeléséhez mozgás által aktivált figyelmeztetéseket is beállíthat.

Arlo Pro 3 Spotlight kamera

Az Arlo Pro állítólag a legjobb biztonsági kamerarendszer a piacon. A rendszer egy-hat kamerával rendelkezik egy alapegységgel, és mindegyik kamera 2K-ban tud videót rögzíteni HDR-támogatással az üvegszerű képekhez. Nagyon hasznos éjszakai rögzítéshez, és mozgásérzékeléssel rendelkezik.

Arlo Pro 3 Spotlight kamera

Az Arlo pro újratölthető akkumulátort kínál, akár 6 hónapos élettartammal egyetlen töltéssel. A rendszer kompatibilis a Google Assistant, Alexa és Apple Homekit hangvezérléssel is. A lopás megelőzése érdekében csomagérzékelési riasztásokat is beállíthat.

Arlo Ultra 4K UHD biztonsági rendszer

Az Arlo Ultra biztonsági rendszer 4K UHD felbontásban rögzít. A rendszer segítségével részletesen megtekintheti, akár nappal, akár éjszaka. A kezdőkészlet egy-négy kamerát tartalmaz, valamint egy előfizetési csomagot, amellyel akár 55 kamerát is hozzáadhat. Mindegyik kamera intelligens szirénával, némítási mikrofonnal és beépített reflektorral van felszerelve.

Arlo Ultra 4K UHD biztonsági rendszer

A kétirányú hangzás érdekében beépített hangszóróval is rendelkezik. A por, nedvesség és kártevők által okozott károk elkerülése érdekében a fényképezőgép időjárásálló burkolattal rendelkezik.

D-Link Vigilance DCS-4605EV

A D-Link Vigilance DCS-4605EV a legjobb kültéri kamerarendszer. Amellett, hogy por- és víztaszító, úgy tervezték, hogy megakadályozza a szabotázst és a manipulációt. A kupola alakú lencsevédő csökkenti a páralecsapódás felhalmozódását magas páratartalom mellett és olyan időkben, amikor a hőmérséklet változik.

D-Link Vigilance DCS-4605EV

32-104 fokos hőmérsékleten tud működni. A kamera széles dinamikatartománnyal rendelkező technológiát használ a videofolyamok javítására és az 1080p HD felbontású rögzítésre. Ezenkívül beállíthatja a mozgásérzékelést, és szabályozhatja a kamera döntését és pásztázását.

Google Nest Cam IQ

Most ez a legjobb beltéri biztonsági kamera a piacon. Képes 1080p HD felbontásban rögzíteni, ami szintén akár 30 képkocka/másodperc. Segít kristálytiszta videók rögzítésében az értékesítési pontok bejáratainak, nagy forgalmú helyek vagy kijáratok megfigyeléséhez. Ezzel együtt a kamera automatikus zoommal és nyomkövetéssel rendelkezik a behatolók rögzítéséhez.

Google Nest Cam IQ

A Google Nest akár 20 méteres éjszakai látást biztosít. A Nest IQ más Nest-eszközökhöz, valamint a Google Assistanthez és az Alexához is csatlakoztatható. A dedikált alkalmazással akár 60 napos pillanatfelvételeket és 10 napos felvételi előzményeket is készíthet éjjel-nappal.

Ring stick UP Cam

A kamerát úgy tervezték, hogy gyorsan felszerelhető és könnyen használható legyen. A gyűrűrudas fésűhöz egy öntapadós tartó tartozik, amely biztonságosan használhatóbármilyen falhoz rögzítve. 1080p HDD-re rögzít, hogy tiszta és tiszta videót rögzítsen nappal és éjszaka. Egy feltöltéssel 30 napos felvételt készíthet, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor áram alatt van.

Ring stick UP Cam

A Ring alkalmazással a kamera csatlakoztatható más csengőeszközökhöz, például video-ajtócsengőhöz, és akár élő videóhoz is hozzáférhet, és kétirányú hangot is használhat. A kihangosított vezérléshez csatlakoztathatja a kamerát az Alexához. A gyűrűvédelmi terv előfizetésen keresztül érhető el, amely akár 60 napos pillanatfelvétel-előzményekhez biztosít hozzáférést.

Élő videó megfigyelést is végezhet az Amazon Echo show-n keresztül, vagy akár idegenekkel is kommunikálhat az Echo és Echo Dot hangszórókon keresztül.

Ezek voltak a legjobb vezeték nélküli biztonsági kamerarendszerek kisvállalkozások számára. A fentiek bármelyikét választhatja kisvállalkozása számára, figyelembe véve a szükséges kamerabiztonság jellemzőit és típusát. Nagyon fontos megnézni, hogy a kamerás biztonsági rendszerben minden megtalálható-e, amit keres.

Add a Comment

Your email address will not be published.