7 olcsó módja annak, hogy otthonát melegen tartsa

A tél közeleg. Amikor a hőmérséklet csökkenni kezd, íme néhány olcsó, egyszerű és olcsó módszer a melegen tartásra és a fűtésszámlák csökkentésére. A legtöbb ilyen fűtési tipp kevesebb, mint 50 dollárba kerül. Most nem a régi nyílászárók cseréjéről és a tetőtér szigeteléssel való feltöltéséről beszélünk, de íme 7 módszer, amellyel melegebbé teheti otthonát ezen a télen.

ugnsfilternek lenni

A sütőszűrők tisztán tartják otthona levegőjét azáltal, hogy megakadályozzák a veszélyes részecskék körbeáramlását otthonában. De idővel beszennyeződnek és ki kell cserélni. Ez megnehezítheti a ventilátormotor működését, és megakadályozhatja a levegő keringését. A fűtési szezonban körülbelül 45 naponta cserélje ki a szűrőket. Költség: 6 dollár szűrőnként.

Szereljen be programozható termosztátot

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy pénzt takarítson meg, és egész nap energiát takarít meg, és nem csinál semmit! Felejtsd el a tárcsát, és válassz egy olcsó digitális programozható termosztátot. A hőmérséklet beállítható egész napos hőmérsékletre vagy óránként. Ha fel akarsz rúgni néhány fokkal, mielőtt felébredsz, megteheted. Ha alacsonyabb hőmérsékletet szeretne, amikor elalszik, megteheti ugyanezt. 35 dollárba kerül.

Tegyen le egy szőnyeget az ajtók mellé

Igen, mint otthon a nagymamával és a nagypapával. Az emberek egyszerűen nem használják a szőnyegeket, mint korábban. Kaphat egy szép 3 × 5-ös szőnyeget az ajtóhoz, amely csökkenti a huzatot és a sáros padlót. Tegyél egyet a konyhába is. 25 dollárba kerül.

Szereljen be szén-monoxid-érzékelőt

Manapság mindenkinek van füstérzékelője, de hihetetlenül fontos, hogy legyen szén-monoxid- vagy CO-érzékelője is. A szén-monoxid (CO) szagtalan, íztelen, halálos gáz. Évente körülbelül 500 ember veszti életét otthonában az Egyesült Államokban. 30 dollárba kerül.

Éjszakára csukja be a függönyöket és a redőnyöket

És nyissa ki őket a téli napsütéses napokon. Hagyja nyitva a függönyöket és a redőnyöket napközben, hogy beengedje a napfényt és felmelegítse házát. Zárja be őket éjszakára, hogy bent tartsa a meleget. 0 dollárba kerül.

Ütemezze be a sütő éves karbantartását

A legtöbben ki tudjuk cserélni a sütőszűrőt, de mi van minden mással, ami a sütő karbantartásához tartozik? Valószínűleg ehhez szakemberre van szüksége. Ellenőrzik, hogy nincs-e laza szál, felszívják a port és a szennyeződést, és megvizsgálják a lángot és az érzékelőket. Ha készen van egy új szűrő, valószínűleg azt is behelyezik. 70 dollárba kerül.

Forraljon vizet a tűzhelyen, hogy növelje a páratartalmat

Egyszerű és hatékony módszer a páratartalom növelésére otthonában. Csak forraljuk fel a vizet, majd hagyjuk elpárologni. Most valószínűleg talál egy olcsó párásítót a Lowes-ban vagy a Home Depot-ban 30 dollár alatt, de ez a mód INGYENES! 0 dollárba kerül.

A megtakarítás akkor számít, amikor a számla lejár

Ebben a fűtési szezonban győződjön meg arról, hogy otthona készen áll az energiaköltségek megtakarítására. Nehéz lehet felfűteni otthonát, és mégis kényelmes lehet. Folyamatosan törekedjen arra, hogy ne menjen át a hőszámla a tetőn. Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek megtakarításokat találni, hogy átvészelje a telet.

Add a Comment

Your email address will not be published.