A 10 legjobb mikrofon, amelyet megvásárolhat a podcast elindításához

A mikrofon a podcastolás alapvető felszerelése. Lehetővé teszi számunkra, hogy a hanghullámokból származó energiát egy elektromos jelre vigyük át, amelyet aztán rögzíthetünk, manipulálhatunk, eloszthatunk és akár vissza is küldhetjük a levegőbe!

Minden podcasternek szüksége van egy egyszerű és kényelmes mikrofonra a rendszerindításhoz. Itt van egy lista a 10 legjobb mikrofonról, amelyet megvásárolhat a podcast elindításához.

Samson Q2U USB / XLR dinamikus mikrofon

A Samson Q2U azon 10 mikrofon közé tartozik, amelyeket megvásárolhat podcastja elindításához. Kiváló hangminőséget kínál, és dinamikus mikrofon.

Kardioid poláris hangszedő mintával rendelkezik, amely blokkolja a nem kívánt háttérzajt/zajt. A mikrofon USB- és XLR-kimenettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy saját magát hallgathassa felvétel közben.

Maono AU-A04TR mikrofon

A Maono AU-A04TR kardioid poláris hangfelvételi mintázattal is rendelkezik, amely tisztábbá teszi a hangfelvételt. Alacsony önzajt vesz fel, és nagy teljesítményű. Ez a mikrofon interferenciát gátló funkcióval rendelkezik, amely blokkolja a nem kívánt zajt.

16 mm-es elektret kondenzátor érzékelővel is rendelkezik, amely erős basszus választ tud adni. A Maono nagyon versenyképes áron kapható.

Fifine T669 kondenzátoros USB mikrofon

A mikrofon használata nagyon kényelmes, mivel USB porton keresztül csatlakozik. Plug and play funkcióval rendelkezik, amelyhez nincs szükség külső merevlemez-szoftverre.

Állítható ollós mikrofonállvánnyal is rendelkezik, amely megkönnyíti a felvételt, és kétrétegű popszűrővel rendelkezik. A kétrétegű popszűrők csökkentik a zajt, és nagyon tisztává teszik a felvételt.

Maono AU-A04 kondenzátor mikrofon

Ez a mikrofon nagyon sokoldalú, és jó minőségű hang chipkészlettel van felszerelve. Az USB 2.0 porthoz csatlakoztatva rögzítheti a hangját. Plug and play kompatibilis, és nem igényel külső szoftvert.

A Manono AU-A04 Condenser megnövelt frekvenciával rendelkezik, ami jó hangminőséget biztosít. Bármilyen számítógép operációs rendszeren fut, Windows, Mac vagy Linux alatt. A mikrofon jó alternatíva podcastok, lejátszók és hangművészek számára.

HyperX SoloCast mikrofon

A mikrofon a legjobb választás lejátszók, video streamerek és podcastek számára. Egyszerű plug and play hangrögzítést kínál, amellyel könnyedén rögzíthet illesztőprogramot vagy vevőegységet sem.

A HyperX egy „koppintással némít” érzékelővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felvétel szüneteltetését a mikrofon megérintésével. LED-es jelzővel rendelkezik, és csendes helyeken is használható podcastolásra.

Samson Meteor mikrofon

A Samson Meteor Mic egy USB tápellátású plug and play mikrofon. Nagy, 25 mm-es kondenzátormembránja lehetővé teszi a tiszta felvételt. A TT összecsukható lábkialakítással is rendelkezik, amely optimális rögzítési pozíciót biztosít.

A legtöbb számítógépes operációs rendszerrel kompatibilis. A Samson Meteor Mic kompakt kialakítású, és szilárd alternatíva az otthoni stúdiókban történő felvételhez.

ATR2100

A mikrofonok ideálisak kiszálláshoz és élő hangos interjúk rögzítéséhez. Kardioid poláris mintázattal rendelkezik, amely csökkenti az oldalról és hátulról érkező nem kívánt hangokat, ami javítja a kívánt hangforrás izolálását.

Az ATR2100 tartós fémszerkezettel rendelkezik, amely hosszú élettartamot tesz lehetővé. Lágy, kiterjesztett frekvencia átvitellel rendelkezik, amely ideális podcastinghoz, otthoni stúdiófelvételhez, terepi rögzítéshez, hangközvetítéshez és színpadi használatra.

Piros Smartlav +

A mikrofon egy átviteli osztályú hordozható mikrofon. Filmes, televíziós és műsorszórási forgatókönyvek széles körében való használatra tervezték. Fel van szerelve a szélzajt és az éneklő robbanóanyagokat minimalizáló habszivacsos képernyővel, valamint egy tartós rögzítőbilincssel, beépített kábelvezetéssel.

A mikrofon kompatibilis az audioalkalmazással, amely fogadja a bemenetet a fejhallgató csatlakozásáról.

MXL990

A mikrofon pezsgős bevonatú. Rezgéscsillapító lökéstartóval és helytakarékos állványadapterrel rendelkezik, amely professzionális és rugalmas mikrofon elhelyezést tesz lehetővé. 6 mikronos aranytaszító membránnal ellátott kondenzátor kapszula jár hozzá.

Az MXL 990 kardioid poláris mintázattal rendelkezik, amely némi hangot vesz fel a mikrofon mögött. Ez lehetővé teszi, hogy többet rögzítsen az elülső hangból. A mikrofon irányított reakciója segít csökkenteni a háttérzajt, amely sok otthoni felvételt sújt.

Kék hógolyó iCE

A Blue snowball iCE mikrofon USB mini 5-tűs B csatlakozóval rendelkezik. Kristálytiszta hangminőséget biztosít, és lehetővé teszi a mikrofon elhelyezését a hangforráshoz képest, ami javítja a hangminőséget.

Megkönnyítettük a podcast indításához legjobb mikrofon kiválasztását. Most megvan a 10 legjobb megvásárolható mikrofon listája.

Add a Comment

Your email address will not be published.