A fontos motoros kütyük és kiegészítők összeállított listája

A stílusos, de még mindig kézre álló motoros kütyük és kiegészítők szórakoztatóvá és kényelmessé tették a vezetést a szenvedélyes kerékpárosok jelenlegi generációja számára. Számos különféle kiegészítő és kütyü található a piacon, amelyek közül választhat. De mivel újnak tűnik ebben, előnyben részesítjük a motorosok számára készült kütyüket, valamint néhány kiegészítőt.

Vízálló telefontartó

Mondanunk sem kell, hogy a kerékpárosok és dolgaik ki vannak téve a víznek, a pornak és a hőnek. Bár a legtöbben manapság használt okostelefonok vízállóak, mégis érdemes megfelelően rögzíteni őket. A vízálló telefontartó markolattal rendelkezik, amellyel a motorkerékpár fogantyújára rögzíthető. A telefon szépen rögzíthető a kormányra, az átlátszó héj pedig lehetővé teszi a felhasználó számára a könnyű navigálást.

Bluetooth szabványú fejhallgató

Ez az eszköz sok problémát megold, és sok időt takarít meg. Ha csoportban utazik, a kommunikáció nagyon fontos a tervezés és a biztonság szempontjából. Lehet, hogy sürgős állásinterjút kell készítenie, vagy beszélnie kell a családjával lovaglás közben. Nem akar lemaradni semmi fontosról, és nem akarja leállítani az utazást, hogy fogadja a hívást. A Bluetooth fejhallgatóval anélkül beszélhet a telefonon, hogy a kezében tartaná a telefont kerékpározás közben.

Ezenkívül egy Bluetooth headset segít dalokkal szórakoztatni, miközben élvezi az utazást. Ez az egyik legfontosabb motoros kütyü a listán.

Telefon töltő

Bár a robogókban elkezdték beépíteni a telefontöltőket, a motorkerékpárok még nem kapták meg a funkciót. A telefon kerékpározás közbeni navigáció segítésére a vártnál gyorsabban lemeríti az akkumulátort. A plug-and-play telefontöltő könnyedén felszerelhető bármely kerékpárra anélkül, hogy akár kábeleket is kellene vágni. Ez sem érvénytelenítené a garanciát. Ez különösen hasznos azoknak, akik ismeretlen területekre indulnak expedícióra, és azoknak is, akik telekocsis cégeknél dolgoznak.

Sisaklámpák

A kerékpár féklámpái sárban vagy latyakban való áthaladás után bepiszkolódhatnak, és kevésbé láthatók vagy láthatatlanok, ami veszélyes mutatvány az éjszakai motorozás során. A probléma könnyen megoldható egy sisaklámpa segítségével. Jól illeszkedik a sisak hátuljához, és akkumulátort használ a működéséhez. Különféle módok léteznek, mint például a vészhelyzeti mód, amely miatt a lámpa gyorsan villog, az éjszakai üzemmód, amikor a lámpa két másodpercenként villog stb.

Ujjlenyomat indító

Ez olyan, mint az okostelefon feloldása az ujjlenyomatával. Ez az egység csatlakozik a gyújtáshoz, és lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy érintéssel indítsa el a motorkerékpárt. Ez azonban nem zárja le a motorkerékpár fogantyúját. De stílusosan elindíthatja kerékpárját.

Sisakhűtő

Valószínűleg ez az egyik legmenőbb motoros kütyü a motorosok számára. Az indiai nyarak megbocsáthatatlanok, de a sisakhűtővel kényelmesen viselheti a sisakot nyáron. A radiátor egy teljes sisakra van rögzítve, és néhány fokra csökkentve tartja alacsonyan a hőmérsékletet. A radiátorban víztartály és ventilátor található, és elemről működik. 8-10 órát tud folyamatosan dolgozni.

Menő mellény

Indiában a sisakhűtőnél többre lehet szüksége, ha meleg és párás időjárási körülmények között kerékpároz. A hűtőmellény normál lovaglódzseki alatt is viselhető. A hőmérsékletet kontroll alatt tartja. A legjobb az egészben az, hogy nem akkumulátorról működik, így nem kell aggódnia a töltés miatt.

Fűthető fogantyúk

India egyes részein nemcsak a nyár, hanem a tél is ugyanolyan kényelmetlen. Azok az emberek, akik India leghidegebb részeire utaznak motorkerékpárral, gyakran elzsibbadnak a kezükben. A fűtött fogantyúk jó megoldást kínálnak erre a problémára. A meglévő markolat fölé szerelhetők. Ezek akkumulátorról működnek, és szükség szerint különböző hőfokokra állíthatók, hogy a kerékpáros kényelmes legyen.

Bar-end DRL-ek

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy javítsa a kerékpár láthatóságát, különösen éjszaka. A DRLS rúdvég úgy van felszerelve, hogy akkor is villogjon, ha az irányjelzők be vannak kapcsolva. Kettős célt szolgálnak: hasznosak és jól néznek ki.

Akciókamerák

Ha a motorkerékpár felszerelés szerepel, az akciókamerákat nem lehet lemaradni. Sokan szeretik filmezni a túráikat. De régebben ez veszélyes mutatványokkal járt, mert az egyik embernek az egyik kezében kellett tartania a kamerát vagy a telefont, a másik kezével pedig a biciklit kellett irányítania. Az akciókamerával senkinek sem kell kockáztatnia. Különféle kiváló minőségű vízálló akciókamerák kaphatók a piacon, amelyek könnyen felszerelhetők a sisakra vagy kerékpárra, és a videó is stabilabb lehet.

Ebben a cikkben felsoroltuk a motorosok számára kötelező eszközöket. Ha azonban tud más motoros kütyükről, vagy úgy gondolja, hogy valami más nagyon fontos, amit elmulasztottunk felvenni a listára, nyugodtan írjon az alábbi megjegyzésbe, és segítsen a közösség többi versenyzőjének.

Add a Comment

Your email address will not be published.