A legjobb bőrápoló alkalmazás kiválasztása könnyebbé vált

Arra gondoltunk, hogy amikor gyakorlatilag minden készen van, miért ne alkalmazhatnánk bőrápoló rendszereket, és ez arra késztetett minket, hogy megkeressük a legjobb bőrápoló alkalmazást Androidra. Ebben a cikkben különböző alkalmazásokat tárgyalunk, hogy megtalálhassa a legjobb bőrápoló alkalmazást az Ön igényei szerint.

Kilenc lehetőség közül választhat, mint a legjobb bőrápoló alkalmazás

Gondolkozz piszkosul – Bármilyen bőrápoló termék használata előtt fontos, hogy ismerd az alkotóelemeket és azok hatását a bőrödre. Gondolja azt, hogy a Dirty pontosan ugyanezt teszi, hogy megkönnyítse a dolgát.

Gondolj Dirtyre

Ez az alkalmazás a vonalkód beolvasásával értékeli a smink vagy bőrápoló termék összetevőit. Ezután jelentést ad egy 0-tól 10-ig terjedő skálán a “piszkos mérővel”. Részletes jelentést fog kapni az összetevőkről, a biztonsági tényezőkről és a minősített cikkek tanúsítványairól. Ez alapján eldöntheti, hogy továbbra is ugyanazt a terméket szeretné-e használni, vagy egy tisztább alternatívát választ.

A „My Bathroom Rating” egy másik hasznos funkció az alkalmazásban. Lehetővé teszi az emberek számára, hogy azonosítsák és tárolják a biztonságos termékeket a fürdőszobájukban, és eltávolítsák a káros termékeket. FeelingMySkin – Bőrápolási rutin asszisztens – Ez az alkalmazás egy egyszerű felületet használ, hogy az emberek azonosítsák bőrproblémáikat, és ennek megfelelően a bőrápolási rutint saját bőrszükségleteikhez igazítsák.

FeelingMySkin – A bőrápolási rutin asszisztens

Ez az alkalmazás nem csak segít létrehozni a reggeli és esti rutinokat, hanem ragaszkodik is hozzájuk. Megjelölheti kedvenc összetevőit és azokat, amelyekre allergiás, és ennek megfelelően értesítéseket kaphat. Bőrápolási tippeket is kaphat. Sok különböző összetevőt is megtanulhat, miközben a bőrjátékot a csúcson tartja. Bőrápolási rutin – Ez a legjobb alkalmazás kezdőknek. Számos leltározási lépést tisztáz, és segít a felhasználóknak nyomon követni termékhasználatukat. Ezzel az alkalmazással testreszabhatja a nappali és éjszakai szépségápolási és bőrápolási rutint, és automatikusan értesítéseket kaphat.

Tekintse meg ezt az alkalmazást digitális professzionális bőrápolási tanácsadójaként. Segít elkerülni az egymásnak ellentmondó termékek használatát, olyan termékeket ajánl, amelyek a legjobban megfelelnek az adott bőrtípusnak, és eligazítja a megfelelő sorrendet a különböző termékekhez. Kattints a szelfikre, és töltsd fel őket az alkalmazásba, hogy az alkalmazás nyomon követhesse bőrállapotodat, és a hét vagy hónap bizonyos napjain használható termékeket javasolhasson. Facetory: Face Yoga and Exercise – Vegye ezt az alkalmazást arcjóga edzőként. Az AR edző átvizsgálja az arcot, hogy személyre szabott arcjóga-technikákat javasoljon az öregedésgátló előnyök és az arcszobrászat érdekében.

Facetory-Arc Jóga és gyakorlat

Nagyon fejlett technológiával rendelkezik az arcmozgások és a hangfelismerés terén, amely biztosítja, hogy megfelelően végezze az arcjógát. Az optimális eredmény elérése érdekében meg kell mozgatnia a fontos arcizmokat. Cloe – A Cloe segít testreszabni a bőrápolási rutint, hogy kívül-belül egészséges legyen. Kövesse nyomon étrendjét, alvását, vízbevitelét és stresszszintjét ezen az alkalmazáson. Mindezek hatással vannak a bőrödre.

Rendszerezze rekordjait a naptár funkcióval, és hagyja, hogy az AI-alapú statisztikák állapotjelentést készítsenek bőrének. Töltsön fel fényképeket az arc különböző részeire, hogy az alkalmazás felmérhesse, működik-e a bőrápolási rutin. Skin Bliss – Ennek az alkalmazásnak van egy erőteljes mesterséges intelligencia, amely elemzi a bőrt, és ajánlja a legmegfelelőbb kozmetikumokat vagy bőrápoló termékeket. Segít azonosítani azt is, hogy a jelenlegi bőrápoló termékei szulfátokat, parabéneket stb. tartalmaznak-e, vagy környezetbarátak, vegánok és kegyetlenségmentesek.

Skin Bliss

Ez az alkalmazás olyan bőrproblémákat is diagnosztizálhat, mint a szárazság, pattanások, ekcéma, pattanások és ráncok. Következésképpen a felhasználóknak olyan termékeket javasolnak, amelyek megfelelnek ezeknek a feltételeknek. Ezenkívül biztonságos bőrápoló termékeket ajánl, valamint szépségápolási tippeket kínál terhes és szoptató nők számára.

Trove Skin 2.0 Tracker – Ez a teljesen engedélyezett, mesterséges intelligencia által támogatott alkalmazás holisztikus megközelítéssel javítja bőrápolási rutinját. Ez az alkalmazás egy szkennelés és kvíz segítségével határozza meg a bőr kiváltó tényezőit. Ezenkívül információkat tartalmaz az Ön által használt termékekről, az étrendről, a szokásokról és az életmódbeli döntésekről. Következésképpen javaslatokat kínál a reggeli és esti rutinokhoz.

Az alkalmazással megjegyezheti stresszszintjét, hangulatát és bőrfejlődését, valamint kedvenc termékeinek listáját és lejárati idejét. Ha különböző szögekből töltöd fel az arcodról készült képeket, akkor azt is megmondja, hogy mely termékek működnek a bőrödön, amelyek nem.

Mimoglow – Ez az alkalmazás hatalmas adatbázissal rendelkezik, amely kincsesbánya mélyreható információkat szerezhet a különböző összetevőkről, felhasználásokról stb. Még a bőrápolási rutinokat is testreszabhatja éjjel-nappal, és emlékeztetőket kaphat az alkalmazásból.

Mimoglow

Hozzáadhat termékeket a kívánságlistához, hogy később vásároljon, vagy vásároljon egy kattintással, és ajánlásokat is kaphat. Az Ön által használt termékek nyitási és lejárati dátumát is láthatja. Jegyezze fel bármit a jövőbeni hivatkozás céljából, és tudja meg, hogy milyen összetevőket kerülje el, és ne használja együtt bőrtípusának és problémáinak megfelelően.

Bőrápolás Add

iction – Ez a legjobb megoldás az Ön számára, ha már betartja a bevett bőrápolási rutint, de csak egy kis lökésre van szüksége ahhoz, hogy az ütemterv megfelelően haladjon.

Válassza ki termékeit nappali és éjszakai rutinjaihoz, és hagyja, hogy az alkalmazás készítsen egy ütemtervet, amelyet szorgalmasan követhet. Ellenőrizze az előrehaladását, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó úton halad, vagy megtudja, mikor nem tartja be az ütemtervet.

Említésre méltóak

  • Íme néhány további bőrápoló alkalmazás, amelyet érdemes megfontolni:
  • Eclair
  • AnyDay Arcjóga és gyakorlatok
  • MDacne
  • Víztelen
  • UV-lencsék
  • Természetes szépségápolási tippek
  • Fontoskodó

A bőrápolási rutin elvégzése még soha nem volt ilyen egyszerű. Reméljük, hogy kiválasztott listánk segít kiválasztani a legjobb bőrápoló alkalmazást Androidra az Ön egyedi igényei szerint. Ossza meg velünk a megjegyzések részben, hogy melyiket tervezi felfedezni. Ha már olyan bőrápoló alkalmazást használ, amelyet a legjobb bőrápoló alkalmazásnak tart, ossza meg az információkat, hogy még jobban segítsen olvasóinknak.

Add a Comment

Your email address will not be published.