A legjobb idő a Lowes és a Home Depot készülékek vásárlására, és kevesebb fizetéssel

Új készüléket vásárol a Lowes-ban vagy a Home Depotban? Mi a helyzet a helyi készülékbolttal? A mai készülékek fantasztikus megjelenést és nagyobb hatékonyságot kínálnak a néhány évvel ezelőtti modellekhez képest. Vásároljon fehér cikkeket, és spóroljon az olyan vezető márkákon, mint az LG, a Whirlpool, a Samsung, a Frigidaire és a Kitchenaid. A legolcsóbb mosogatógépet keresi? Új hűtőszekrényt keresel?

Nehéz választani a felső fagyasztó és a franciaajtós modell között? Azt fontolgatja, hogy lecseréli a mosó- és szárítógépét az alagsorban? Milyen márkák vannak a Samsungon, a Whirlpoolon és az Electroluxon kívül? A Lowe’s, a Home Depot és a Best Buy a főbb márkákkal rendelkezik, és az egyes üzletekben kínált készülékek választéka kiemelkedő.
A nagyszerű készülékeket vásárlók közel 30 százaléka vásárlás előtt vásárlási tanácsokat és véleményeket keresett a Lowes, a Home Depot vagy a Best Buy webhelyein. A vásárlók 75 százaléka hasznosnak tartotta. Közel 80 százalékuk felhívta a kereskedőt, és az e-mailt küldők több mint fele úgy gondolta, hogy megéri.

Ne féljen megalkudni a legjobb eszközára

Ezt gyakran figyelmen kívül hagyják a mai online világban. Miután elvégezte a kutatást, és korlátozta eszközmodelljeit, ne féljen kialkudni a legjobb árat.

Az ár a fő oka annak, hogy az ügyfelek egyik modellt a másik helyett vásárolják meg. Nincsenek szolgáltatások, előnyök, garancia vagy szerviz. És bár az ár fontos, a legtöbb vásárló soha nem próbál jobb ajánlatot szerezni. Kedvező ajánlatot kapni olyan egyszerű, mintha ingyenes kiszállítást vagy régi készüléke eltávolítását kérné. Ki kell költöztetni a régi hűtőszekrényét a garázsba? Soha nem árt megkérdezni. A Lowesnél eltöltött 15 év alatt rengeteg tárgyalást láttam, és nem mindig az alacsonyabb árról van szó.

Minden nagyobb készülék esetében fontolja meg a vásárlást az alábbi javaslataink szerint.

Szeptember 1. és október mindenre, kivéve a hűtőszekrényeket.

A legtöbb készülék vásárlásának legjobb ideje szeptember és október hónap. Miért? Ez alatt a két hónap alatt a gyártók megkezdik legújabb modelljeik leszállítását. Ez azt jelenti, hogy az előző évi modelleket leértékeljük, hogy helyet adjanak az új modelleknek. A HŰTŐGÉP mellett!

Április és május Csak hűtőknek!

Csak hűtőszekrény. A többi nagy készüléktől eltérően a legtöbb gyártó nyáron, általában júliusban dobja piacra új hűtőszekrényeit. Ez azt jelenti, hogy tavasszal kedvezményt kapnak a tavalyi modellek. Keresse a hűtőszekrények eladási árait márciustól júniusig.

3. Minden ünnep

A kiskereskedők szinte minden nagyobb ünnepnek megfelelő akciót tartanak. Kolumbusz napja, Elnök napja, St. Patrick napja, az emléknap, a munka ünnepe és a legtöbb egyéb ünnep jó alkalom arra, hogy nagyszerű ajánlatokat szerezzen. A Black Friday tökéletes alkalom lehet egy nagyszerű eszköz vásárlására.

Először mindenképpen hasonlítsa össze az üzletet, hogy megtudja, valóban a meghirdetett ajánlat a legalacsonyabb. Ne feledje, hogy a Lowes ár-egyeztetési garanciát vállal!

4. A hónap vége és a Lowes Clearance Center.

A hónap vége remek alkalom lehet komoly megtakarításokra. Az üzletek szeretnék elérni eladási adataikat. Ne felejtse el a kibocsátási árakat a felületeken, a karcolásokon, horpadásokon és a visszaküldéseken. Néha több száz dollárt is megtakaríthat, ha olyan modellt vásárol, amely nagyon közel áll ahhoz, amit igazán szeretne.

Az évről évre történő modellváltás általában a stílusra és a jellemzőkre korlátozódik, így a tavalyi típusú hűtőszekrény, mosogatógép, szárítógép vagy sorozat vásárlása nem jár komoly hátrányokkal.

5. Hétköznap

Lowe készülék részlege rémálom lehet a hétvégén. Az értékesítők mind elfoglaltak, és úgy érezheti, elsietett egy döntést. A legjobb ajánlat érdekében kerülje a hétvégi kavicsot, és szánjon időt a készülékek vásárlására a hét folyamán, vagy menjen este. Több figyelmet kap az eladótól.

6. Bármikor online

Egyszerűen egy gyors kereséssel jó ötletet kaphat arról, hogy hol található a legjobb ajánlat az interneten. Az online vásárlás legkedvezőbb hónapjai nem különböznek a tégla és habarcs bolti legjobb hónapoktól, de egész évben jó online árakat találhatunk. Ennek ellenére ne felejtse el belefoglalni a szállítási költséget a végső költségbe.

Az időzített vásárlások segítségével pénzt takaríthat meg. Ne feledje, hogy a téli ünnepek előtti és utáni értékesítések gyakoriak. Szeptemberben vagy októberben a Lowe készülékek árait általában csökkentik a főzőkészülékeken, hogy helyet adjanak a jövő évi modelleknek. Ugyanebből az okból kifolyólag május környékén a hűtők is eladók.

AHOL AZ EMBEREK KÉSZÜLÉKET VÁSÁROLNAK

Ha új eszközök vásárlásáról és összehasonlításáról van szó, akkor a három nagyról van szó. Lowes, Home Depot és Best Buy. Ez nem mindig jelenti azt, hogy ezektől a kiskereskedőktől vásárol, de szinte mindenki megnézi az árakat és az elérhető modelleket.

Mindig ellenőrizze az árakat a helyi üzletekben

Míg sok nagy dobozos kiskereskedő szállít készülékeket szerte az országban, a helyi készülékek gyakran nagyszerű helyek lehetnek nagyméretű jegyek vásárlására. Sok családi tulajdonban lévő vállalkozás már több éve működik, és szájról szájra támaszkodik. Általában egy szakértővel rendelkeznek, aki minden kérdésére válaszol, és a legtöbben még a készülékeit is telepítik. Hátránya, hogy nem lesz olyan nagy a választék és a márkák száma, viszont az árak versenyképesek.

Néha kombinálhat egy termékgyártó és egy bolt különleges ajánlatait, vagy spórolhat több készülék vásárlásával. De először meg kell találnia az ajánlatokat. És ne felejtsen el regisztrálni a Lowe honlapján hetekkel a vásárlás előtt. Kaphat e-maileket kuponokkal és egyéb promóciós ajánlatokkal, például kedvezményekkel, ingyenes szállítással és hétvégi akciókkal. Találtam egy nagyszerű cikket a BibleMoneyMatters-en is, amely arról szól, hogy pénzt takaríthat meg az eszközök vásárlásakor.

Az eszközvásárlás durva valósága

Mindannyian ott voltunk. Víz van a mosókonyhában, vagy nem száradnak ki a ruhák. A hűtőszekrény már nem hűl le. Új készülékre van szüksége, és szüksége van rá még ma!

Sokunknak nincs lehetősége arra a luxusra, hogy néhány napot vagy akár hetet töltsön új készülékek nézegetésével. Néha kénytelen megvenni egy készüléket, mert vészhelyzet van. Hiszen hány napig lehet kibírni hűtő, fagyasztó vagy mosógép nélkül? Érzelmes vásárlást végezhet, mert csak azt szeretné, ha a probléma most megoldódna. Vannak olyan lehetőségei ezekben az összeomlási időszakokban, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagynak.

Ne feledje, hogy ezek az új vásárlások könnyen több száz vagy több ezer dollárba kerülnek. Ne költse a pénzt olyan tárgyra, amellyel még sok évig együtt kell élnie, és nem igazán tetszik. Íme néhány lehetőség:

Használja a garázshűtőjét vagy fagyasztóját, ha van.

  • Menj el a mosókonyhába, a barátokhoz vagy rokonokhoz mosakodni néhány napra.
  • Vásároljon Craigslistet egy olcsó használt eszközért, amely egy-két hétig tart.

A Lowe’s mindent tartalmaz, amire a háztartási cikkekben szüksége lehet, a mosókonyhától a legjobb konyhai berendezésekig. Vásároljon minden főbb márkát sorozatban és sütőben, mosogatógépben, hűtőben és fagyasztóban. mosógépek, szárítók, mikrohullámú sütők, kisgépek, porszívók és egyebek.

Tekintse meg az eszközismertetőket és a vásárlási útmutatókat, amelyek megkönnyítik az életstílusának megfelelő eszközök kiválasztását. A Lowe fehéráru innovációt, nagy választékot és verhetetlen árakat kínál. És ne felejtse el a legegyszerűbb kedvezményt: az alacsony ár garanciáját.

Add a Comment

Your email address will not be published.