A legjobb okosóra 5000 alatt hívás funkcióval

Most beszerezheti a legjobb 5000 alatti okosórát hívás funkcióval. Hát nem jó hír azoknak, akik megfizethető okosórát keresnek?

Az okosóra manapság divatos. Úgy működik, mint egy számítógép, más néven laptop, óra formájában. Helyi érintőképernyős felülettel rendelkezik. Ezen kívül az okosórával hanghívásokat is kezdeményezhet. Az elmúlt években több okosóra is piacra került. Van egy listánk az 5000-nél olcsóbb okosórákról, amelyek segítségével a felhasználók hanghívásokat is kezdeményezhetnek.

Nézzük meg az egyik legjobb okosóra, a Fire-Boltt Ring okosóra specifikációit.

Fire-Bolt gyűrű

A nagyon kedvező, 4 999 Rs-os árú tűzoltógyűrűhöz tartozik egy Sp02 érzékelő. Számos sportolási módot kínál. Ez az egyik legjobb okosóra hívás funkcióval.

Az akkumulátor élettartama egy töltéssel 8 nap.

Realme watch 2 Pro

A Realme 2 Pro Smartwatch ára 4999 Rs. 1,75 hüvelykes, 286 PPI felbontású színes LCD kijelzővel rendelkezik. Jó akkumulátor-élettartamot és jó követési pontosságot kínál.

Közel 90 sportmóddal rendelkezik.

Zaj colorFit Pro 3

A beépített Alexa-val ellátott óra 4299 Rs áron kapható. 1,5-ös TFT érintőképernyővel rendelkezik, amely élénk színekben jeleníti meg a képeket.

Képes nyomon követni a pulzusszámot, az alvást, a pulzusszámot és még sok mást.

Gionee STYLFIT GSW8

A Gionee STYLFIT GSW8 ára 3499 Rs. Támogatja a többféle edzéskövetési és sportolási módot, mint például kültéri futás, kültéri séta, beltéri séta, beltéri futás stb.

300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely állítása szerint 18 napos készenléti időt kínál.

Zebronics Zeb-FIT4220CH

Az okosóra 1,2 hüvelykes TFT érintőképernyővel rendelkezik, és hét különböző sportolási módot is kínál. 3999 Rs-ért kapható, és képes nyomon követni az alvást, a sétatávot, az elégetett kalóriákat stb.

A készülék beépített mikrofonnal és hangszórókkal rendelkezik

Redmi óra

Az okosóra, ha az ára 3999 Rs. 1,4 hüvelykes, 323 PPI-s színes LCD-képernyője 350 nites fényerővel rendelkezik.

230 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, 9 napos üzemidővel. 10 óra folyamatos GPS használat sport módban.

Crossbeats Orbit Sports

A Crossbeats Orbit Sports okosóra 4599 rúpiáért kapható. Bluetooth hívás funkcióval és 1,3 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik. Vízálló, és akár 10 napos akkumulátoros üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel

Molife Sense 500

A Molife Sense 500 ára 4599 Rs. 1,7 hüvelykes végtelenített képernyője van. A Molife Sense 500 okosóra 1,7 hüvelykes Infinity képernyővel rendelkezik. SpO2 érzékelővel rendelkezik, amely segít nyomon követni a vér oxigéntelítettségi szintjét.

Képes figyelni az alvást, a stresszt, a menstruációs állapotot és a pulzusszámot.

Kavicsos Kozmosz

A Pebble Cosmos 3999 Rs-ért kapható. Az okosóra beépített hőmérővel rendelkezik, amellyel nyomon követheti testhőmérsékletét. 1,7 hüvelykes HD képernyővel és cserélhető pántokkal rendelkezik. Az óra akkumulátora akár 10 napig is kibír egy feltöltéssel.

A megfizethető okosóra keresése itt véget ért!!

Fent található a legjobb 5000 alatti okosórák listája hívás funkcióval. Most nagyon kedvező áron szerezheti be kedvenc okosóráját.

Add a Comment

Your email address will not be published.