A Meta okosórát dob ​​piacra: Meta Smart Watch, kiszivárogtak a képek

A Facebook, amely ma Meta néven ismert, állítólag a Meta okosóráján dolgozik. Nem először jelent meg a Meta híre, hogy új okosórát dob ​​piacra.

A Frontier korábban arról számolt be, hogy a cég olyan okosórát szeretne piacra dobni, amely 2 levehető kamerával rendelkezik majd. A cég az órát “Milan”-nak nevezheti. Az óra az LTE-t is támogatja, hogy mindig kapcsolatban maradjunk.

Szivárgó kép az okosóráról

Források szerint a képet először a Bloomberg tette közzé. Egy alkalmazásfejlesztő felfedezte a képet a cég vezérlő alkalmazásában. A Meta alkalmazást, amelyen keresztül a kép kiszivárgott, a cég által a Ray-Bannal együttműködve bevezetett okosszemüvegek vezérlésére használták.

Az okosóra felveheti a versenyt a leghíresebb Apple céggel. A kiszivárgott kép szerint hasonló számlappal rendelkezik, mint az Apple Watch-nak is. Az ívelt élek végső meghatározása a levehető hevederek rögzítésére szolgáló kis gombokkal, jobbá teszi, mint az Apple Watch. A képernyő alsó keretén egy kameranyílás is található, amelybe egy elülső kamera kerül.

A konnektor szerint egy másodlagos 1080p-s hátlapi kamera is lesz a készüléken. Ezenkívül a teljes kijelző leválasztható a rozsdamentes acél házról, és más kiegészítők hubjaira rögzíthető.

A Metától ugyanerre nincs visszaigazolás, de az outlet szerint az óra hivatalosan 2022-ben fog megjelenni.

Ebben az évben az Apple bevezette az “App Tracking Transparency” funkciót, amely bizonyítja, hogy a felhasználók ellenőrizhetik adataikat, és befolyásolhatják a Meta működését. Mark Zuckerberg vezérigazgató egy pillantást vetett az Apple-re, és tagadta azokat a tapasztalatokat, amelyek “szigorúbban ellenőrzöttek, mint valaha” a metaverzum támogatásával kapcsolatban.

Add a Comment

Your email address will not be published.