Class action Titan fúró

Ha titán- és kobaltfúrószárakat vásárolt 2015. április 13. és 2021. október 13. között a Black & Decker cégtől, akkor jogosult lehet egy csoportos kereset rendezési alap egy részére.

Ezeket a fúrókat számos kiskereskedő értékesítette, köztük a Lowes, a Home Depot, a Menards, a Wal Mart és az Amazon.

Fedett fúrók és/vagy fedett fűrészlapok, személyes használatra, 2015. április 13. és 2021. október 13. között.

Fedett fúrószárak a Craftsman, Irwin, DEWALT, MAC Tools, Bostich (csak titán termékek) és Matco (csak kobalt termékek) márkanév alatt.

Egyes titán bevonatú fűrészlapokat DEWALT és Lenox márkanév alatt kínálnak.

A per azt állítja, hogy a Stanley Black & Decker, Inc. alperes helytelenül közölte a fúrószárak és a fűrészlaptermékek összetételét. Bővebben a település honlapján tájékozódhat: www.titaniumcobaltsettlement.com.

Az alperes ezen egyezségi megállapodás részeként vállalta, hogy módosítja a termékek csomagolását, és kifizetéseket biztosít a vásárlóknak. A vádlott tagadja a bűncselekményt.

2022. március 18-án a bíróság végső tárgyalást tart a személyesen vagy videón keresztül történő jóváhagyásról, hogy eldöntse, jóvá kell-e hagyni az egyezséget, és ítélni kell-e legfeljebb 360 000 dollár ügyvédi költséget, valamint legfeljebb 15 000 dollárt és legfeljebb 2 500 dollárt. osztály képviselőjének.

Kik szerepelnek a településen?

Az elszámolásba akkor kerülhet be, ha 2015. április 13. és 2021. október 13. között személyes használatra fedett fúrószárat és/vagy fedett fűrészlapot vásárolt.

Mit biztosít az elszámolás?

Az Egyezség legfeljebb 1 627 500 USD összeget biztosít az érvényes követelések, valamint egyéb díjak és költségek kifizetésére. Az elszámolási osztály tagjai legfeljebb 8,00 USD-t kaphatnak, az összes vásárlástól és a benyújtott követelések számától függően. Az érvényes igényekre kifizetett végösszeg a beérkezett összes kárigény alapján csökkenthető.

Mi az a csoportos per?

Egy tipikus csoportos perben a felperes egy alperest vagy több alperest perel a távollévők egy csoportja vagy csoportja nevében. Ez eltér a hagyományos tárgyalástól, ahol az egyik fél bepereli a másik felet, és minden fél jelen van a bíróságon.

A csoportos keresetek több lehetőséget biztosítanak kis értékű követeléseinek, ha más, hasonlóan érintett személyekkel kombinálják. A csoportos keresetek viszont azzal segítik a bíróságokat, hogy nem kell minden apró keresetet meghallgatniuk, ami az útjukba kerül.

Bár a szabványok államonként és országonként eltérőek, a csoportos keresetek a leggyakoribbak, ahol a vádak általában legalább 40 olyan személyt érintenek, akiket ugyanaz a vádlott sértett meg.

Ahelyett, hogy minden károsult saját keresetet indítana, a csoportos kereset lehetővé teszi, hogy az osztály összes tagjától származó összes követelést egyetlen eljárásban rendezzék, függetlenül attól, hogy tudják, hogy megsérültek vagy sem.

Add a Comment

Your email address will not be published.