Csökkenti az egy év gyári garanciát, 2022

A Lowe’s egy teljes év garanciát vállal növényeire, fáira, cserjeire és évelőire. Az eredeti nyugtával rendelkeznie kell. Az elhullott növényeket a nyugtával együtt kell behoznia. A növénygarancia nem visszatérítés, de bolti jóváírást kap további növények vásárlására vagy cseréjére.

Még egyszerűbb, ha megőrzi a nyugtát, vagy ha a My Lowes kártyáját használta!

A Lowe 1 éves növekedési garanciája CSAK évelőkre vonatkozik, egynyárira nem. Szóval igen, a tavaly ősszel vásárolt hortenzia vagy lepkebokor kicserélhető. A körömvirágra, a vörös szalviára és a begóniára nem vonatkozik a garancia.

A Home Depot hasonló növénycsere garanciával rendelkezik.

Lowestől: Ha fái, cserjei vagy évelői nem élnek túl egy évet, ingyenesen kicseréljük őket. Csak hozza be a létesítményt és a nyugtát. További információért hívja a helyi Lowes-t vagy az 1 (800) 445-6937 telefonszámot.

OTTHON 1 ÉV NÖVÉNYGARANCIA

Home Depotból: Az évelő növényekre, fákra és cserjékre egy év garancia vonatkozik. Az interneten vásárolt élő termékek, köztük szobanövények, évelő növények, fák, ünnepi fák, koszorúk és füzérek esetén, amelyeket sérült vagy elpusztult kapunk, kérjük, lépjen kapcsolatba az online ügyfélszolgálattal az 1-800-430-3376 telefonszámon a kézbesítéstől számított 3 napon belül, és mi csereterméket küldünk. azonnal ingyenesen. Ez alól a szabályzat alól kivételt képeznek a vágott virágok és virágdíszek.

GYAKORI FAÜLTETÉSI HIBÁK

Rotkulan. Áss egy lyukat, amely 3-4-szer szélesebb, mint a tartály. Ültetés előtt vágja át négy helyen a gyökérgolyó oldalát, majd vágjon egy X-et alul. Ez megakadályozza a gyökerek körözését és terjedését.
Fa alap A túl mélyre ültetett fán rothadás és rovarproblémák léphetnek fel. Ültesse túl sekélyre, és a gyökerek nem fognak elég mélyen megragadni a talajban.

Mulcsozás és öntözés. A talajtakarás a talaj nedvességtartalmának megőrzésének kulcsa is. Ügyeljen arra, hogy a komposzt ne halmozódjon fel a kérgére, mert nedvességet és rovarproblémákat okozhat. Ezenkívül a vizet a gyökerek felé kell irányítania, nem pedig tőlük. Az ajánlott vízmennyiség körülbelül 2 hüvelyk hetente. Általában heti 3-4 napon 30 másodperc elegendő egy kerti tömlőből származó vízzel. Ez körülbelül 20-25 gallon vízhez fog működni hetente.

TIPPEK ÉS TRÜKKÖK: ELŐSZÖR ŐRIZZE MEG A NYULTÁT

  • A növénygarancia kulcsa, hogy őrizze meg a nyugtát, vagy használja a MyLowes kártyát a vásárlás nyomon követésére.
  • Mentse el az összes növényi nyugtát és címkét. Ha egy növény nem éri el az éves határt, ne habozzon visszaküldeni. Ezután bolti jóváírást kap, amelyet helyettesítő növény vagy cserje vásárlására használhat fel.
  • Ez nagyon jó garancia mindkét üzletben, és nagyon fontos a fák és cserjék ültetésénél. Győződjön meg róla, hogy minden nyugtát mentett, hogy minden jóváírást megkaphasson.

HA KEDVEZMÉNYES LÉTESÍTMÉNYT VISSZATÜZ

De mi a helyzet az irtással, csökkentett, bajba jutott vagy megjelölt növények, fák és cserjék kivágásával? Nos, valószínűleg bolti jóváírást kap a befizetett összegért. Például, ha vett egy jelzett fát 5 dollárért, és általában 25 dollárért adják el, akkor nagy valószínűséggel 5 dollár értékű bolti jóváírást kap. Valószínűleg nem kap új fát 25 dollárért. Ugyanaz, mint a Lowes-nál vagy a Home Depot-nál vásárolt összes eladásnál.

Alapvetően úgy kezelik, mint bármely más hozamot a Lowes-nál vagy a Home Depotnál. A nyugta hiánya valószínűleg azt jelenti, hogy nincs visszatérítés! Az üzleteket valóban nem érdekli, hogyan pusztult el a növény, de kérik az eredeti nyugtát, és szívesen pótolják a vásárlást.

Add a Comment

Your email address will not be published.