Lowes és otthoni raktár a karácsonyi engedély után

Találjon megtakarításokat karácsony után a Lowes és a Home Depot Holiday Clearance segítségével. Töltse fel szezonális kedvenceit, mielőtt a cselekmény észak felé tart a szánkóval. A választék üzletenként változó és természetesen a készlet erejéig tart.

Aready fontolgatja a karácsony utáni értékesítést

Itt az alkalom, hogy felhasználd ezeket az új karácsonyi ajándékkártyákat! December 26. és 30. között mozgalmas vásárlási napok lesznek, a kiskereskedők azt remélik, hogy az új év előtt hatalmas eladásokkal kiürítik a készletet. A Sok üzlet még mindig kínál átvételt és kiszállítást ugyanazon a napon, hogy kövesse a társadalmi távolságra vonatkozó ajánlásokat.

Válasszon üdülési engedélyt most 10% -30% kedvezmény. Ez a karácsonyi takarítás utáni akció december 26-án indul akár 75%-os kedvezménnyel. Néhány terméket online is rendelhet, és INGYENESEN átveheti az üzletben, ezért csak ellenőrizze a rendelkezésre állást a helyi üzletben.

Ne feledje, hogy ez lehet a legjobb alkalom arra, hogy a kívánt karácsonyi díszeket a legjobb áron és választékban szerezze be. A kiválasztott termékek már akciósak. Ezek a karácsonyi akció utáni rendezvények fantasztikus lehetőséget biztosítanak arra, hogy hosszú éveken át gyönyörködjenek dekorációiban.

PÉNZT SPÓROL, DE KISEBB VÁLASZTÁS

Várj karácsony után még nagyobb kedvezményekkel, de kisebb ajánlatokkal. Az utókiárusítás ideje alatt minden üzletben megmaradnak a megmaradt karácsonyi termékek akár 75% kedvezménnyel! Ne feledje, hogy az ilyen karácsonyi akciók remek alkalmat kínálnak arra, hogy új fényeket vagy dekorációt ragadjatok a következő évre!

De minél tovább vár, a választék nem lesz olyan jó. A kért tételek nagy része az első elszámolási kör során 10-50% kedvezménnyel eltűnik.

A Lowes üzletekben a karácsony másnapján 50-75%-os akciós áron a megmaradt karácsonyi áruk lesznek.

Például az akció során a Lowe’s több mint 5 terméket értékesített. Ezek az árak kedvező árúak, és erősen kedvezményesek ahhoz képest, amit akkor fizetne, ha jövő decemberben teljes árat kellene fizetnie. Kezdje a valódi vagy mesterséges karácsonyfával, majd válassza ki kedvenc faszoknyáját, lámpáit és karácsonyi díszeit.

Hozd el a szezon hangulatát a környéken szabadtéri karácsonyi díszekkel, koszorúkkal és füzérekkel, vagy bújj hozzá otthoni belső dekorációhoz. Ez csak néhány az elérhető ajánlatok közül, úgyhogy folytassa és szerezze meg a legjobb ajánlatot. Az összes karácsonyi ajánlat megtekintéséhez kattintson a fenti linkre, vagy keresse fel a legközelebbi Lowe’s-t.

MI VAN ELÉRHETŐ KARÁCSONYI TISZTÍTÁSRA?

Szinte minden, ami a karácsonyhoz kapcsolódik. Az eltakarítási cikkek közé tartoznak a karácsonyfák, a beltéri és kültéri fák és dekorációk, felfújható díszek, ajándékcsomagolás, masni, karácsonyi fények, izzók és zoknik.

A téli és ünnepi dekorációk akár 90 százalékos kedvezménnyel kaphatók karácsony után. Az olyan kiskereskedők, mint a Lowes, a Home Depot, a Menards, a Target és a Walmart, szintén drámai módon csökkentik a csomagolópapírok, dísztárgyak, műfák és kiegészítők árait. Nézze meg a Wal Martot, ahol sütemények, sütemények, cukorkák és fűszerek akcióit találhat alacsonyabb áron.

Bár a karácsony másnapi értékesítése általában kezdetben körülbelül 50 százalékos kedvezménnyel kínálja ezeket a termékeket, minden elmúló nap általában további vágásokat, de kisebb választékot kínál. Ha a következő évre pótol cikkekkel, érdemes ezeket gyorsan átvenni, mivel a legtöbb árucikk általában január 1-jére lefogy.

Ne felejtsd el az Amazon-alkukat karácsony után: az Amazon-alkukat.

Találja meg az Elvis-gyűjteményt, a Marilyn Monroe-gyűjteményt, a gyertyákat, a koszorúkat, a dísztárgyakat, a tápcsatlakozókat, a hosszabbítókábeleket, a Hot Wheels-díszeket, a Barbie-díszeket, a reflektorokat, a faszoknyákat és a Holiday Living gyűjteményeket.

Add a Comment

Your email address will not be published.