LOWES KATONAI KEDVEZMÉNYPROGRAM. REGISZTRÁLÁS ÉS MINDEN NAP 10% megtakarítás

A Lowe’s büszke arra, hogy minden nap 10% kedvezményt biztosít az aktív katonai személyzetnek és a veteránoknak a jogosult vásárlásokra. Ez a kedvezmény minden jelenlegi és becsületsértően leváltott tagra vonatkozik. Kedvezményét csaknem 40 000 termékre használhatja fel az üzletben és online. A szolgáltatás regisztrációja és ellenőrzése a MyLowes kártyával történik. Ingyenes, és a regisztráció körülbelül öt percet vesz igénybe az üzletben vagy otthon.

Itt regisztrálhat Lowes katonai kedvezményére:

Van azonban néhány kivétel a kedvezmény alól. A Lowe katonai engedménye csak személyes vásárlásokra vonatkozik, és nem alkalmazható ajándékkártyák vagy terméktelepítések korábbi eladásaira vagy vásárlásaira.

 • Nem használható fel céges vásárlásokhoz vagy egyéb ajánlatokhoz, kuponokhoz, promóciókhoz vagy kedvezményekhez sem.
 • A kiterjesztett védelmi tervek, díjak és adók szintén mentesülnek a kedvezmény alól. És nem kombinálhatja a Lowe hitelkártya 5% kedvezményt minden nap a Lowe katonai kedvezményével.
 • Lowe katonai és veterán kedvezménye elérhető online és az üzletben. Az üzlet a 10 százalékos kedvezményt kiterjesztette a Lowe online vásárlásaira is, aminek része lesz az ingyenes csomagszállítás is.

A katonai és veterán kedvezményt általában nem hirdetik meg, kivéve a Veteránok Napját és július 4-ét, és mostantól minden nap elérhető. Ez a kedvezmény az Egyesült Államok fegyveres erőinek minden aktív és veteránjára, valamint közvetlen családtagjára vonatkozik.

Nagy kedvezmény és elismerés azoknak az embereknek, akik hazánk védelmében szolgáltak.

2017. május 1.: “A Lowe’s Companies, Inc. ma bejelentette, hogy kibővíti katonai visszatérítési programját azzal, hogy minden nap 10 százalékos kedvezményt kínál személyes vásárlásaiból az Egyesült Államok fegyveres erőinek jelenlegi és tisztességesen elbocsátott tagjainak.

Az új program MyLowes kártyát használ a gyors azonosításhoz. Mind az amerikai üzletekben, mind a Lowes.com oldalon elérhető, és egyszerű online regisztrációt kínál. A kedvezmény azonnal életbe lép. Ez jó hír, mert sok veterán, aki katonai szolgálatot teljesített, de nem vonult nyugdíjba, már jogosult a napidíjra. Korábban csak nyugdíjas veteránok kapták a napi kedvezményt.

KELL EGY MYLOWES KÁRTYA

A jelenlegi és volt tisztviselők és nők az alábbi egyszerű lépéseket követve regisztrálhatnak a kedvezményes programra:

 • Látogassa meg a Lowes.com/military oldalt, és töltsön ki egy rövid személyes profilt.
 • Jelölje be a négyzetet, ha ingyenes MyLowes kártyát szeretne kapni.

Regisztrálhat otthon, vagy látogasson el a helyi boltba. A legtöbb üzletben elérhető lesz egy kioszk a myLowes kártyára való feliratkozáshoz. Egyes üzletekben nem, ezért hívjon előre. A jogosult vásárlók egyszeri regisztrációt követően bemutathatják MyLowes kártyájukat az üzlet pénztárgépében, önkijelentkezéskor beszkennelhetik kártyájukat, vagy bejelentkezhetnek a Lowes.com-on lévő fiókjukba, és megkaphatják a kedvezményt. Az üzletekben történő egyszerű kijelentkezés és az online vásárlás mellett a MyLowes kártya ingyenes csomagszállítást biztosít az online vásárláshoz minimális vásárlási követelmények nélkül.

 • Minden nap 10% kedvezmény a bolti vásárlásokra.
 • Csak a jelenleg szolgálatot teljesítők, nyugdíjas veteránok, VA címzettek és
 • családtagok.
 • A maximálisan megengedhető kedvezmény személyenként és tranzakciónként 500 USD.
 • Naponta kínáljuk.
 • A Home Depotban történő vásárláshoz érvényes katonai igazolvány szükséges
 • A Lowes-tól való vásárláshoz MyLowes kártya szükséges

Minden veterán, aki nem rendelkezik myLowes kártyával, de megfelelő katonai igazolványa, megkapja a katonai árengedményt az emléknapon, július 4-én és a veteránok napján a Lowes és a Home Depot helyszínén. A mindennapi Lowes katonai engedmény megszerzéséhez a veteránnak jelen kell lennie a vásárláskor, és rendelkeznie kell MyLowe személyi igazolvánnyal a képesítés igazolásához.

LOWES KATONAI ÉS VETERÁN KEDVEZMÉNY

A Lowes-kedvezményt az emléknapon, július negyedikén és a veteránok napján röplapokon, rádió- és televízióreklámokban értékesítik.

 • A katonai visszatérítés mostantól online is felhasználható.
 • Lowes.com vásárlásokhoz használható
 • Lowe ajándékkártyája nem vásárolható meg.

INDÍTÁS MINDEN NAP 10% KATONAI KEDVEZMÉNY

Ahhoz, hogy jogosult legyen a mindennapi Lowes katonai kedvezményre, jelenleg a Fegyveres Szolgálatok, a Nemzeti Gárda és a Tartalékok szakképzett ágában kell szolgálnia, nyugdíjba kell vonulnia, vagy egy szakképzett ágának veteránja. A közvetlen családtagok vagy egy veterán, aki VA-ellátásban részesül, és érvényes veterán személyi igazolvánnyal rendelkezik, szintén jogosult.

HOGYAN SZEREZZE MEG A KATONAI 10% KEDVEZMÉNYT A LOWES-RE

A Lowes veterán kedvezmény mostantól az üzletekben és az interneten is igénybe vehető. A jelenlegi és volt tisztviselők és nők az alábbi egyszerű lépéseket követve regisztrálhatnak a kedvezményes programra:

 • Látogassa meg a Lowes.com/military oldalt, és töltsön ki egy rövid személyes profilt.
 • Jelölje be a négyzetet, ha ingyenes MyLowes kártyát szeretne kapni.
 • Vagy iratkozzon fel helyi Lowes üzletébe

Az egyszeri regisztrációt követően az egyesült államokbeli vásárlók felmutathatják MyLowes kártyájukat az üzlet pénztárgépében, beszkennelhetik kártyájukat az önkijelentkezéskor, vagy bejelentkezhetnek a Lowes.com-on lévő fiókjukba, és megkaphatják a kedvezményt.

Add a Comment

Your email address will not be published.