Lowes útszéli pickup – Hogyan működik

A Lowe’s járdafelszedő minden helyen elérhető. Lowes már évek óta rendelt online rendeléseket azelőtt, hogy a Covid különböző bezártsági és társadalmi távolságtartási állapotokba kényszerítette az embereket. Mostantól, ha online rendel, lehetősége van arra, hogy termékeit a járdán történő átvétellel az autójához szállítsa.

Mi az a Lowes Curbside Pickup?

A járda melletti átvétel egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a Lowes-rendelésüket a járművükön vegyék fel, ahelyett, hogy be kellene menniük az üzletbe vagy házhoz kellene szállítaniuk a terméket. Valójában csak egy változata a FREE COLLECT opciónak az üzletben, amely már néhány éve elérhető.

Ha okostelefonja van, töltse le a Lowes alkalmazást, mivel néhány érintéssel megkönnyíti a letöltést, és nem kell kinyomtatnia az e-maileket. Letöltheti a Lowes mobilalkalmazást a webhelyükről: Lowes Mobile App.

Ha nincs szüksége másik alkalmazásra, amely zavarja a telefon működését, egyszerűen küldje el a megerősítő e-mailt a telefonjára. Vagy egyszerűen nyomtassa ki otthonról.

Ne feledje, hogy ha online rendel, a Lowes csak 7 napig tartja elérhetővé megrendelését. Ha 7 napon belül nem vette át, a kártyára visszafizetjük. A MyLowes kártya használatával a rendelés során nyomon követheti az összes vásárlást.

Lowes Ingyenes bolti átvétel VS Lowes Curbside

Így működik a Lowes Curbside Pickup.

Az ingyenes bolti átvétellel Ön online rendel, és az ingyenes bolti átvételt választja, és várja az Átvételre kész e-mailes visszaigazolást. Amikor az üzletbe ér, menjen az ügyfélszolgálati pulthoz. Tekintse meg fényképes igazolványát, például állami jogosítványát, katonai vagy állami igazolványát, valamint a megerősítő e-mailt. A Lowes alkalmazottja ezután felveszi Ön helyett a rendelést.

A szélén történő átvételhez, ha online rendel, továbbra is az INGYENES átvételt választja az üzletben, és várja az Átvételre kész megerősítő üzenetét. Ezután menjen az üzletbe, és parkoljon le az üzlet egyik kijelölt átvételi pontján vagy a szélén található átvételi pontokon. Ezek a terek általában egészen közel vannak az üzlet főbejáratához, tiszta kék táblákkal. Hívja a táblán található számot, és egy alkalmazott elviszi az árut a járművéhez.

Kitart-e a koronavírus-járvány után?

A járvány idején az emberek nem tudnak olyan kényelmesen belépni egyetlen üzletbe sem. Maszkot kell viselniük, több tucat emberrel kell kapcsolatba lépniük, és fennáll a betegség kockázata. Ha van lehetőségük a járdaszegélynél átvenni, sok ügyfél megteszi.

A jelenlegi globális egészségügyi válság mindenkit érint. Nem számít, hol dolgozik vagy milyen iparágban dolgozik, érzi a hatását. Az utcai átvétel lehetőséget ad arra, hogy megvédje magát és a többi vásárlót, aki nem tud vagy nem akar belépni az üzletbe.

De vajon kitart-e? A kiskereskedelem már soha nem lesz olyan, mint a koronavírus előtt. Ez sok üzletet arra kényszerített, hogy újragondolja stratégiáját, hogy folytathassa tevékenységét.

A járdaszegélynél történő átvétel védi az ügyfeleket és az alkalmazottakat, mivel korlátozza a személyes kapcsolatokat. Még mindig azt gondolom, hogy gyorsabb bemenni a boltba átvenni az árut, mint oldalt. A világjárványba kerülés azonban több kockázatot jelent. Nagyon valószínű, hogy a járvány hosszú távú hatással lesz a fogyasztók vásárlási magatartására.

A kiskereskedelem végül visszatér valamiféle “normális” kerékvágásba. Bár a járdaszegélynél némileg növekedni fog, a legtöbb üzlet kibővítette az átvételi lehetőségeket, mert nem volt más választása.

A jövőben egyes üzletek akár a járdaszegélynél történő átvétellel is bővülhetnek, de sokan mások egyszerűen visszafogják a lehetőséget, vagy díjat kezdenek felszámolni azért, hogy a terméket eljuttassák járművéhez. A járdajárvány idején új értelmet és népszerűséget nyertek a járdaszegélyen lévő átvételi szolgáltatások. Hogy végül mivé fejlődik, az egyáltalán nem világos.

Add a Comment

Your email address will not be published.