Miért nincs iPhone 9 és Windows 9?

De mi az oka ennek? Ez üzleti stratégia volt vagy valami más? Ugyanez történt a Windows idején is, a Microsoft rögtön a Windows 8 után indította el a Windows 10-et. Ugyanarról a dologról mindenkinek más a véleménye. Olvassunk most a valódi okról!

Miért nem dobta piacra az Apple az iPhone 9-et?

Az Apple 2007-ben dobta piacra első iPhone-ját többszöri próbálkozás és hiba után. 2017-ben tíz év telt el az első iPhone bejelentése óta. Valami izgalmasat és mást szerettek volna csinálni az egyéves évfordulójukon, 2017-ben még szűkebb keretek voltak a trendek. Ami miatt az iPhone lemaradt, az Apple ennek is leküzdésére akart megoldást.

Az iPhone 8 és az iPhone 8 plus sokkot adott a specifikációiban. Ahhoz, hogy új külsőt adhassanak neki, és kövessék a trendet, néhány változtatást kellett végrehajtaniuk a termékükön. A keskenyebb keretek és az első évfordulójuk különleges alkalmának kombinációja megfelelő volt az iPhone X piacra dobásához.

Ha az új iPhone-t iPhone 9-nek neveznénk el, az azt jelezte volna, hogy az iPhone az iPhone 8 és az iPhone X között van, és 3 évvel idősebbnek tűnt volna.

Ez volt az egyik logikus érvelés, az Apple nem korlátozza magát a nagyon hatékony és vonzó marketingben.

Az új iPhone bevezetésének hírére mindannyian arra számítottunk, hogy az iPhone 9 lesz, de az Apple mást is kínált. Bevezette az iPhone X-et, és megőrizte marketing- és márkaimázsát.

A Windows 10 közvetlenül a Windows 8 után indult. Az indulás után mindenki feltette a kérdést: „Mi történt a Windows 9-cel? ”

A Windows 8 nagy bukás volt!! A Microsoftnak ki kellett gyógyulnia a veszteségből. Egy kis távolságot akartak venni a Windows 8-as flop és az utódja között. Ez egy pszichológiai játék, és utal arra, hogy a Windows 10 nagy lépést tesz előre, és messze van a Windows 8-tól.

A Microsoft azt mondta, hogy kihagyta a Windows 9-et, mert meg akarta mutatni, mekkora változást jelent a Windows 10 a korábbi verziókhoz képest, és hogyan csinálja a cég a dolgokat.

A másik nagy ok az volt, hogy ez egy termék új kezdetét akarta jelenteni.

Ugyanezen okból hagyta ki az Apple a 9-et – mert a cég egy termék új kezdetét akarja jelenteni, akárcsak a Microsoft, amikor kihagyta a Windows 9-et, és a Windowsból egyenesen a Windows 10-re tért át.

Add a Comment

Your email address will not be published.