MIT VÁSÁROLJON A LOWES-BEN FEBRUÁRBAN

A február sok kiskereskedő számára nehéz hónap. Ez egyben az év legrövidebb hónapja is, de ez tényleg nem hiányzik, ha megtakarításról van szó. Sokan még mindig lábadozik az üdülési költségekből és a hitelkártya-vesztésekből.

KORAI VÁSÁRLÁS VAGY KÉSŐI STRATÉGIÁK VÁSÁRLÁSA AJÁNLATOKHOZ
Ha ajánlatokat keres, kétféleképpen működik. Vásároljon a szezon előtt, vagy vásároljon a szezon végén. A Lowes-ban, a Home Depot-ban és a Menards-ban a legjobb hónap az ajánlatok megkötésére általában február és szeptember. Februárban a télhez kapcsolódó termékekre, szeptemberben pedig a nyárra vonatkozó ajánlatokra.

Ez azt jelenti, hogy az eladási kereslet általában alacsony, így februárban az üzletek kreatívak lesznek az akciókkal. A Lowes, a Home Depot és a Menards üzletek kitisztítják a téli árukat, és helyet adnak az új tavaszi áruknak. Mostantól minden üzletben egész évben elérhetőek lesznek kiskereskedelmi termékek, csak tudnod kell, hol találod meg. A február azonban más állat, és Lowes-on szinte mindenhol tisztás található. Miért?

Csökkenti a bolti eladások csúcsát késő tavasszal és nyár elején. Az olyan osztályok, mint a pázsit és kert, valamint a fa / építőanyag, most kezdik helyreállítani az osztályokat a maximális értékesítés érdekében. Ez pedig jelentős részleges helyreállításokat jelent a gyep és a kert, a világítás, a vízvezeték, a festék és a fa területén. Szerencsére néhány nyári termék, mint például a grillsütők, a klímaberendezés, az új ajtók és ablakok, sőt az új gumiabroncshoz való faanyag is jóval olcsóbb. Kevesebb vásárló szeretne valóban vásárolni, és a tavalyi készlet kiürül. Ha a piacon jársz, itt az alkalom a vásárlásra.

Lehet, hogy nem kapsz akkora kedvezményt, mint a szezon végén, de ebben a hónapban több tavaszi és nyári projektre is találsz ajánlatot, mint például teraszkövek, fedélzeti csomagok, elektromos berendezések és mennyezeti ventilátorok. Tudja meg, mi a legjobb és mi a legrosszabb dolog, amelyet februárban vásárolhat a Lowes-ban. Ismét a szezonális eltérések teszik ezt működőképessé. Csak arra gondol, hogy júliusban hűsöljön le egy kánikulában, nem február közepén. Addig nem gondol a légkondicionálóra, amíg szüksége van rá. Nem kell aggódnia a fű öntözése miatt, amíg 90 fokos nem lesz.

És akkor akciósan találhat párásítókat, klímaberendezéseket, ventilátorokat, kerti tömlőket és locsolókat. A nyüzsgő nyári hónapokban az ügyfelek szinte bármit megtesznek, és bármi árat fizetnek, hogy elkerüljék a hőséget. Legyen okos, és vásároljon egyet most.

A legtöbb üzletben nem talál nagy választékot, mivel a Lowes a legtöbb klímát és ventilátort szeptember végére visszaállítja a gyártásba. De talál egy kis helyet, nyitott fiókokat, néhány tavalyi modellt és kijelzőt a nagy megtakarítás érdekében.

FEBRUÁRI AJÁNLATOK KÜLTÉRI BÚTORRA

A kültéri bútorokat folyamatosan árusítják. Ez egy olyan tétel, amelyet Lowes és természetesen a Home Depot mindig akciókkal és különleges ajánlatokkal próbál mozgatni. De február tényleg jó hónap a kerti bútorok vásárlására, ha tud egy kicsit autózni és megcsinálja a házi feladatát.

A klímákhoz és a ventilátorokhoz hasonlóan februárban sem találsz nagy választékot, de a legtöbb üzletben lesz néhány tavalyi. Az új bútorstílusokat általában kora tavasszal mutatják be, ezért a kereskedők februárban kiürítik a régi stílusokat, hogy márciusban helyet adjanak az új termékeknek. Ez egyben azt is jelenti, hogy nagyon valószínűtlen, hogy bármelyik üzletben talál teljes teraszkészletet.

Előfordulhat, hogy 3 vagy 4 helyre kell autóznia, hogy megfelelő készletet szerezzen, ha ezt szeretné. De körülbelül 80%-ot takaríthat meg az új cuccok normál árából! Ne felejtse el azokat az extra kerti bútorokat és kiegészítőket, amelyekre szüksége van, amikor a barátok és a család átjönnek. És 80% kedvezménnyel, kit érdekel, hogy egyezik? Egy extra nyugágy vagy nyugágyak. Esernyők. Gumiabroncs dobozok. Terasz párnák. Keverje össze, és ne felejtsen el alkudni egy utolsó vagy kissé sérült tárgyra. Láttam, hogy a vásárlók a tavalyi teraszszékekkel mentek ki a boltba, amelyek darabonként 59 dollárért keltek el, és darabonként 10 dollárért kapták meg őket!

ADÓSZOFTVER KEDVEZMÉNY ÉS TOVÁBBI

A januári vásárlási útmutatóban megemlítettük, hogy az adószoftver-ajánlatok az április 15-ét megelőző hetekben jelennek meg, és megjegyeztük, hogy februárban élénkülni fognak az eladások. A legtöbb Lowes üzlet körülbelül 2 éve kezdett el adószoftvereket árulni, de a legjobb ajánlatok még mindig az Amazonon vannak.

Február végén akár 50%-os kedvezményt is kaphat a H&R Block és a Turbotax programjaiból. Joggal feltételezhető, hogy ezek a korai csökkentések még jobb ajánlatokhoz vezetnek március végére. Mind a nagyképernyős tévék, mind a házimozi legnagyobb eladásai közvetlenül a Super Bowl előtt és után történtek. A kiskereskedők új termékcsaládokat szeretnének felszabadítani, a vásárlók pedig frissíteni szeretnének az idei év legmagasabb rangú kiállítására.

A 3 napos hétvégén is sok Elnök-napi akcióra lehet számítani, amely akár 80% kedvezményt ad a ruházati cikkekre, valamint a kéziszerszámokra, ágyneműkre és bútorokra is. Keressen ruhákat és áruházakat a nagy elnökök napi akciókhoz is.

Add a Comment

Your email address will not be published.