Mit vásároljon a Lowes-nál januárban

Mit kell vásárolni a Lowes-ban és a Home Depotban januárban. Itt az új év kezdete, és az emberek takarítani és szervezni akarnak. Ideje eltenni a karácsonyi díszeket, és felkészülni az új évre. Kezdheti az új évet azzal, hogy tudja, mely termékek az akciós termékek, és mely kedvezmények igényelhetnek még egy kis időt. Az alábbiakban néhány olyan terméket mutatunk be, amelyek januárban valószínűleg a legjobb árat érik el.

Ha a nyári vakációt tervezi, a cikk végén megtalálom a nemzeti parkok linkjét is. Ingyenes belépőnapok és parkkártyák több mint 400 nemzeti parkba! A gardrób-, garázs-, mosoda- és konyhaszervezési projektek a legnépszerűbb projektek januárban. Lowesnak lesz adásvételi szerződése a karácsonyi díszekre, valamint különleges vételárak lesznek tárolóedényekre és konténerekre, tisztítószerekre, mozgódobozokra és csomagolóanyagokra.

Ne feledkezzen meg más kiskereskedőkről sem, akik szintén nagyszerű ajánlatokkal rendelkeznek. Január a legalkalmasabb időszak az ágyneműk és ágyneműk árengedményeinek keresésére is, mivel a nagy kereskedők, például a Kohls és a Target januárban rendezik meg az éves „Ágy- és fürdőértékesítést”.

Zsákok és tárolóedények:

Január a legjobb idő a táskák és tárolókonténerek vásárlására a Lowes-ban és a Home Depotban. Mindenkinek megvan az újévi ígérete, hogy megszervezi, és ez körülbelül két hétig tart! És a belépéskor nem hagyhatja ki a raktározási és szervezési termékek bemutatását az üzlet elején! A Home Depot és a Lowe’s továbbra is tartogat majd karácsonyi díszeket, műfákat és felfújható tárgyakat a boltokban és az interneten. Kisebb lesz a választék, de a megtakarítás akár 90%!

Szerezzen nagyszerű ajánlatokat Lowes piros és zöld karácsonyi készleteire, amelyek valószínűleg készen állnak. Ezek a táskák ugyanazok, mint a hagyományos kék vagy átlátszó zacskók, de Lowesnél a karácsonyi szekcióban csak hétvégére van a piros és zöld. Aztán januárban folytatják a takarítást. Szerezd meg őket 25% -50% kedvezménnyel.

Gázgrillek januárban:

A grillezésnek már tényleg nincs utószezonja, de ha utószezon van, akkor január. Jönnek az új gáz-, faszén- és elektromos grillmodellek, de ugye nem biztos, hogy a “jövő évi modell” feltűnően jobb lesz a tavalyinál?

A januári grillsütő vásárlásának lehet értelme. Tekintse meg a tavalyi modellek eladási árait, vagy szerezzen jó áron padlókijelzőket vagy enyhén horpadt egységeket, és spóroljon sokat.

Üvegszálas szigetelés és időjárási szalag:

Igaz, addig nem gondol a szigetelésre és a redőkre, amíg nincs hideg kint. Otthonának megfelelő szigetelésével kényelmesebb, egyenletesebb beltéri klímát alakíthat ki, miközben jelentősen javítja otthona energiahatékonyságát.

Január jó időszak a szigetelő termékek vásárlására, mivel a készletek szintje csökkenni kezd az üzletekben. Az üzletek októberben pótolják ezeket a termékeket, hogy felkészüljenek a hidegebb hónapokra, és januárban megkezdjék a készletek és az eladóterek csökkentését. Ennek érdekében szigeteléseket és árengedményeket árulnak.

Miben találhat még nagyszerű ajánlatokat januárban?

Futópadok és elliptikus gerendák:

A lakberendezési boltban nem találsz edzőeszközöket, de az ajánlatok kint vannak. Tudja, hogy legalább egy újévi ígéretet tett a fogyásra. Ideje követni ezt az évet, és valóban megtenni.

Január remek alkalom arra, hogy üzletet kössön edzőgépekre és felszerelésekre. Januárban közel kétszer annyi ajánlat érkezett, a kedvezmények pedig februárra nyúlnak át. Keressen álló kerékpárokat, futópadokat, elliptikus trénereket és edzési kiegészítőket.

Videojáték:

Takarítsd meg a videojáték-költségedet karácsony utánig. A videojáték-gyártók novemberben és decemberben új játékokat adnak ki az ünnepi vásárláshoz. Várjon januárig és februárig a videojátékok megvásárlásával, hogy jobb ajánlatot kaphasson.

A januári adószoftver ajánlatai:

Mindjárt itt az adószezon. Ekkor megjelennek olyan adóprogramok értékesítései, amelyek akár 35%-os kedvezményt is kapnak az adóbevallásából. Keressen korai adózási szoftverajánlatokat a Turbo Tax, a H & R Block és az Intuit webhelyeken.

Keressen kifejezetten kedvezményes regisztrációs ajánlatokat. Számos adóprogram kínál ingyenes szövetségi adóbevallás benyújtását, de továbbra is fizetnie kell az állami bevallásokért, ami külön díjba fog kerülni.

Látogassa meg idén közel 400 nemzeti parkot – ingyenesen!

Tudtad, hogy minden évben bizonyos napokon ingyenesen látogathatod a nemzeti parkokat? A dátumok a következők:

Az év hat napján a Nemzeti Park Szolgálat összes webhelye, amely belépési díjat számít fel, ingyenes belépést kínál mindenkinek. Válassza ki a naptárát az alábbi ingyenes belépő dátumokhoz:

Nemzeti parkok, több mint 400 park mindenki számára elérhető, minden nap. Az ingyenes belépőnapok kiváló lehetőséget biztosítanak egy új hely vagy egy régi kedvenc meglátogatására, különösen a 127, általában belépődíjas nemzeti park valamelyikére. Sok park az év minden napján ingyenes. Tervezze meg látogatását, és élvezze országunk történelmét és természetét.

Minden nemzeti parkba egész nap ingyenes lesz a belépés. Míg számos parkunk ingyenes, néhány fokon a belépés ingyenes. Az ingyenes belépőt kínáló nevezetes parkok közé tartoznak az ország leglátogatottabb parkjai, mint például a Yosemite, a Yellowstone, a Grand Canyon és az Olimpiai Nemzeti Park. Körülbelül 20-25 dollárt takarít meg járművenként.

Nézze meg a további januári ajánlatokat

Január kiváló hónap arra, hogy ajánlatokat kapjon a kiválasztott termékekre. Lehet, hogy nem az időjárásból tudhatod, de a kiskereskedők számára a tavasz nincs messze. Amikor a vásárlók leveszik az ünnepi cuccaikat, és megnézik a tavaszi nagytakarítást, fel akarja tenni a dolgokat, és az új év változásaira gondol.

A téli ruhák általában közvetlenül az újév után jelentkeznek. Az üzletek tudják, hogy itt a tavasz, és a hely korlátozott. Január jó hónap arra, hogy pulóverek, kabátok, csizmák és egyéb téli ruhák széles választékát találja meg kedvezményes áron. Februárban és márciusban nagyobb ruházati árengedmények lesznek, de a választék korlátozott lesz.

Add a Comment

Your email address will not be published.