MyLowes kártya magyarázata. A regisztráció és az előnyök igénybevétele

Valószínűleg megkérdezték tőled a pénztárnál, hogy van-e MyLowes kártyád. Ha nem rendelkezik ilyennel, szerezzen be egyet, amikor legközelebb vásárol a Lowes-ban.

Ha nem szeretné folyamatosan a régi cipősdobozba tenni ezeket a nyugtákat, olvasson tovább!

Regisztráljon a Mylowes szolgáltatásra itt: A MyLowes kártya regisztrálása és az előnyök magyarázata

A mylowes kártya legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi a teljes vásárlási előzmények online megtekintését, beleértve a Lowes.com-on keresztül végzett vásárlásokat és az üzleten belüli tranzakciókat is.

A Lowes regisztrációm egyszerű. A mylowes-fiók a legegyszerűbb módja az összes vásárlás nyomon követésének.

2017 májusától pedig az egyetlen mód a Lowes katonai kedvezmény megszerzése. Lowes minden nap 10 százalékos kedvezményt biztosít személyes vásárlásaiból az Egyesült Államok fegyveres erőinek jelenlegi és becsülettel elbocsátott tagjainak. Az új My Lowes katonai program MyLowes kártyát használ a gyors azonosításhoz, és minden egyesült államokbeli üzletben és a Lowes.com oldalon elérhető.

A MyLowes kártya lehetővé teszi a teljes online vásárlási előzmények megtekintését, beleértve a Lowes.com-on keresztül végzett vásárlásokat és az üzleten belüli tranzakciókat. Bármely Lowes üzletben regisztrálhat egyet. Vagy látogassa meg a hivatalos my lowes oldalt a www.lowes.com/mylowes címen.

MYLOWES KÁRTYA BETÖLTÉSI JELSZÓ?

Használja ezt a hivatkozást: My Lowes Card Reset Password. Kattintson az “elfelejtettem a jelszavam” gombra. A rendszer egy üzenetet küld a fiókjához társított e-mail címre egy linkkel és a jelszó visszaállításához szükséges utasításokkal. Felveheti a kapcsolatot Lowesszal az 1-800-445-6937 telefonszámon is.

MI AZ A MYLOWES KÁRTYA?

Mielőtt azt mondaná, hogy Lowes túl sok információt kér, és elárasztják Önt e-mailek, és adatait ellopják vagy eladják harmadik félnek, vegyen egy mély levegőt. Igen, nagyon valószínűtlen, de mindez megtörténhet.

De nem fog. A Lowes, mint manapság minden nagyvállalat, jó biztonsági intézkedéseket vezet be az Ön adatainak biztonsága érdekében. Csakúgy, mint a kedvezményes étkezési kártya, az ATM-kártya és a hitelkártya. Nem csak azt mondom, hogy szerezzen egyet, mert a Lowes-nál dolgozom.

Ha talál egy egyszerűbb módot Lowes vásárlásai nyomon követésére, amellett, hogy a nyugtákat egy cipősdobozba helyezi, jelezze.

Nyomon követheti vásárlási előzményeit MyLowes kártyával.

Rendezze magát a listák segítségével. A Listák a MyLowe’s online eszköze, amely lehetővé teszi termékek és egyéb termékek összegyűjtését és tárolását a Lowes.com egész területéről. Létrehozhat egy listát egy közelgő konyhafelújítási projekthez, amely tartalmazza a konyhai fotókat, egy másikat a vásárolni kívánt tárgyakkal, egy másikat pedig a szín- és padlószámításokkal, valamint a végrehajtás módjával.

Kövesse nyomon az igényeket emlékeztetőkkel. Állítson be emlékeztetőket a rendszeresen vásárolt, rendszeresen karbantartott vagy szezonálisan változó cikkekre. Állítson be emlékeztetőt egy termékoldalon vagy a vásárlási előzményei között, és kapjon e-mailt, ha újra vásárolni kell. Használja olyan cikkekhez, mint a légszűrők, szezonális cikkek, például műtrágyák és komposzt anyagok, lakásfelújítási projektekhez vagy ünnepi és születésnapi ajándékokhoz szükséges termékek.

Hozzon létre egy otthoni profilt. Segít a lakásfelújítási projektek megtervezésében, otthona tartalmának kezelésében és információk tárolásában a rendszerezés érdekében. Például létrehozhat egy teret Garázs címmel, hozzáadhatja a Lowes.com oldalon vásárolt asztali fűrészt, helyesen regisztrálhatja a garázs méreteit, és ezekkel az adatokkal egyéni tárolórendszert tervezhet – mindezt egyetlen kényelmes eszközben.

Mentse el a címet és a számlázási információkat a gyorsabb kijelentkezés érdekében

A MyLowes kártya lehetővé teszi a teljes online vásárlási előzmények megtekintését, beleértve a Lowes.com-on keresztül végzett vásárlásokat és az üzleten belüli tranzakciókat. Csak a Lowes üzletben történő vásárláskor szkennelje be a kártyát, vagy írja be a telefonszámot a számlával együtt a nyilvántartásba.

A kártyával vásárolt összes vásárlása kéznél van. Többé nem kell emlékeznie arra, hogy mit vásárolt, mikor vásárolta, méretét vagy színét.

Mindannyian szeretnénk egy egyszerű módot a vásárlások nyomon követésére. A MyLowe kártyája lehetővé teszi ezt. Használjon olyan kártyát, amellyel személyre szabhatja a lakásfelújítási vásárlások egyszerűsítésére szolgáló online eszközök gyűjteményét. Lehetővé teszi a My Lowes kártyával végrehajtott vásárlások nyomon követését, listákat hoz létre a jövőbeli projektekhez, és kezelheti Lowes Home profilját.

Ez olyan egyszerű, mint regisztrálni a Lowes.com oldalon, majd minden alkalommal beolvasni, amikor kilép az üzletbe.

A kártya egyszerű megoldást kínál arra, ami gyakran nagy fejtörést okoz a ház körüli projektek végrehajtása során. Mit vettem legutóbb? “Navajo White” vagy “Lemon Chiffon” festett a nappali? Mik voltak azok a dolgok, amelyek kitisztították az autómból a garázsban hagyott olajat? Milyen méretű sütőszűrőre van szükségem? Mikor vettem a fúrót?

Most könnyen megtalálhatja ezt számítógépén vagy egy Lowes üzletben.

A Mylowes kártya hasonló egy jutalomkártyához, amelyet valószínűleg egy áruházban vagy élelmiszerboltban vásárol. A Lowes szinte mindent nyomon követ, ami az otthonával kapcsolatos, beleértve a termékeket, a telepítési utasításokat, az eszköz kézikönyveit, a helyiségek vagy alkatrészek méretét és a színeket.

Egyszerűen szkennelje be a kártyát a rendszerleíró adatbázisban, amikor egy Lowes üzletben vásárol. Ne feledje, hogy a My Lowes kártya nem azonos a Lowes hitelkártyával. A My Lowes kártyával listákat is készíthet. A Listák egy online eszköz a MyLowe kártyáján, amely lehetővé teszi termékek és egyéb termékek összegyűjtését és tárolását a Lowes.com egész területéről. Szinte bármit elmenthet cikkeket, videókat és termékeket, amit a Lowes.com oldalon talál.

Például létrehozhat egy listát egy közelgő konyhafelújítási projekthez, amely tartalmazza az Önt inspiráló konyhai fotókat, egy másikat a megvásárolni kívánt tárgyakkal, egy másikat pedig szín- és padlószámításokkal, valamint a megvalósítás módjával. Saját bejegyzéseket is írhatsz. Például készítsen egy listát azokról a színekről, amelyeket egy szobához szeretne, és tegyen megjegyzéseket a listákba mentett elemekhez.

A Home Profile egy könnyen használható eszköz, amely segít megtervezni a lakásfelújítási projekteket, kezelni otthona tartalmát, és további információkat tárolni a rendszerezés érdekében. Például létrehozhat egy teret Garázs néven, hozzáadhatja a Lowes.com webhelyen vásárolt asztali fűrészt, rögzítheti a garázs méreteit, és ezekkel az adatokkal egyéni tárolórendszert tervezhet.

Az otthona részleteinek rendezett nyilvántartása megkönnyíti a projekttervezést és pénzt takarít meg.

Nyomon követheti vásárlási előzményeit a MyLowes kártyával, és rendszerezheti a listákat. Fedezze fel, mit tehet a kártyával. Kövesse nyomon a szezon igényeit emlékeztetőkkel, és otthonát könnyebben kezelheti a Home Profile segítségével. Iratkozzon fel minden héten e-mailekre, és elsőként értesülhet a Lowe’s különleges ajánlatairól és promócióiról.

REGISZTRÁCIÓ ÉS REGISZTRÁCIÓ MYLOWES KÁRTYÁRA

Ez egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. A Lowe’s nyomon követi az összes online vásárlást, amikor bejelentkezik fiókjába, vagy a Lowe’s üzletében, amikor felmutatja MyLowe kártyáját vagy a fiókjához tartozó telefonszámot. Látogassa meg a mylowes kártya regisztrációs oldalát a www.lowes.com/mylowes címen

A My Lowes kártyát Lowes üzletében is igényelheti az ügyfélszolgálatnál, nyilvántartásban vagy az eladótér munkatársától. Online is igényelhet kártyát, és közvetlenül elküldheti Önnek.

MyLowe kártyájának regisztrálásához csak a nevét, telefonszámát és e-mail címét kell megadnia.

Regisztrálja a Lowes.com oldalon, és olvassa be minden alkalommal, amikor kilép az üzletbe. Jelentkezzen be a My Lowe’s oldalra, hogy megtekinthesse összes bolti és online vásárlását. Vissza kell küldenie? Csak vigye vissza a My Lowes kártyáját az üzletbe. Ó, és azok az e-mailek, amelyeket nem akarsz? Könnyű leiratkozni.

Próbálja ki legközelebb, amikor a Lowes-ban vásárol. Nehéz lesz kidobni azt a régi, nyugtákkal teli cipősdobozt, de a MyLowes kártya szinte fájdalommentessé teszi. A lényeg az, hogy a MyLowe kártyáinak értéke és előnyei vannak, amelyek sokkal szervezettebbé, élvezetesebbé és egy kicsit könnyebbé teszik a vásárlási élményt és az otthoni karbantartást.

Add a Comment

Your email address will not be published.