Szeretnél a családdal szórakozni? Itt vannak családi játékok, amelyeket otthon játszhat

Hozzám hasonlóan neked is keresned kell a családi játékokat otthon. Ne aggódjon, már sokat kutattam az otthoni legjobb családi játékokról. Ez az évnek az az időszaka, amikor nem akarunk szórakozni, inkább otthon ülünk és minőségi időt töltünk barátainkkal és családunkkal.

De ha csak otthon ülünk és pletykálunk, az már unalmassá teszi a dolgokat. Az összejövetel hangulatának megteremtéséhez meg kell terveznie néhány játékot a családjával. Íme tehát a 10 legjobb otthoni családi játék.

A 10 legjobb otthoni családi játék

Kincsvadászat

A játék, amit a legtöbbet játszottam kicsi koromban. Ez az egyik legjobb családi játék, amit valaha is ajánlhatsz. A játékhoz 10-12 ember elég.

Hogyan kell játszani?

Készül az első csapat. Egy csapatban 2-3 fő lehet, a házban jelenlévők számától függően. A játék szervezője minden dolgot a ház különböző sarkaiba vagy helyeire rejt. A jegyzetre fel kell írni azokat a dolgokat, amelyeket a szervező rejt.

Ezután minden csapatnak átadják a papír másolatát a tételek megnevezésével. Amikor a játék elkezdődik, minden játékos jelzést kap arról, hogy hol rejtették el a tárgyakat.

Ez minden objektumra vonatkozik. Az a csapat nyer, amelyik az adott idő alatt a legtöbb tárgyat összegyűjti.

Hülye Charades

Ez a legtöbbet játszott játék az összejöveteleken. A játék arról szól, hogy egyetlen szó nélkül elmagyarázzuk az embereknek egy filmet vagy egy dalt.

Hogyan kell játszani?

A többi játékhoz hasonlóan a csapatok is összeállnak. Ezután az ellenfél csapatában lévő személy ad egy filmnevet annak a csapatnak, amely úgy dönt, hogy először örökbe fogad. A filmben nevet kapott személynek kell színjátszót alakítania.

A személy egyetlen szót sem tud kimondani, miközben megpróbálja megmagyarázni a film vagy a dal nevét. Neki tettekkel kell csinálnia, kevés jel utal arra, hogy angol filmről vagy hindiről van szó. Ha a játékos csapata helyesen tippel, a csapat nyer.

Asztali tenisz

Ebben a játékban csak két csapat van. A háromszög alakzatban felállított asztal mindkét végére műanyag üveg kerül. Minden műanyag pohárban van egy ital. Minden csapat kap néhány teniszlabdát.

Hogyan kell játszani?

A játékosok egy ping-pong labdát dobnak az asztal fölé, hogy az ellenfél poharába kerüljenek. Ha a labda a pohárba kerül, a csapat azon tagjának, akinek a pohara a célpont, meg kell innia, amit a pohárba tesznek. Ezután az üveget eltávolítják. Ez a folyamat mindaddig folytatódik, amíg az egyik csapat a kettő között el nem távolítja az összes poharat az asztalról.

Az a csapat nyer, amelyik először eltávolítja az ellenfél összes poharát.

Adja át a csomagot

Biztosan mindenki emlékszik erre a játékra. Ezt a játékot minden bulin és rendezvényen játszottuk.

Hogyan kell játszani?

Most kétféleképpen lehet játszani ezt a játékot. Az első az, hogy válasszon egy tárgyat, amelyet ajándékba kell csomagolni. Használjon minél több magazint, hogy az ajándékot sok ragasztószalaggal becsomagolja. Ügyeljen arra, hogy nehezen szakadjon el. Ülj körbe a családtagjaiddal, és játssz egy dalt. A dal lejátszásához és szüneteltetéséhez valakinek kell lennie, aki nem vesz részt a játékban.

A dal lejátszása közben forgassa el a csomagot. Amint a dal szüneteltetve van, a csomagot birtokló személynek ki kell nyitnia azt, és a dal lejátszásakor újra el kell kezdenie forgatni. A folyamat folyamatos. Az nyer, aki utoljára eltávolítja az összes újságot és kiveszi a tárgyat.

  • Felelsz vagy mersz
  • Most ez a játék teszi érdekessé a hangulatot.
  • Felelsz vagy mersz

Hogyan kell játszani?

Körben kell ülni és forgatni az üveget. Várja meg, amíg a palack forgása leáll, és keresse meg a palackot tartó személyt. A csoportból bárki megkérdezheti a megcélzott személyt, hogy az igazat akarja-e választani vagy mer-e. Ha az ember úgy dönt, hogy mer, és ha az igazságot választja, kérdezzen meg tőle bármit, és igaznak kell lennie a válaszában.

Ludo társasjáték

Mindenki ismeri ezt a játékot; a játék nem igényel különösebb bemutatást. A Ludo játékban 2 lehetőség van. Az első a ház játék, ahol az nyer, aki mind a 4 gazdával bejön a házba. A másik a kígyók és a létrák.

Biztos vagyok benne, hogy nem kell útmutatást adnom a játékhoz.

Térkép

Ez a játék mindenki szerelme. Nincs mit tenni? Kártyajáték, fáradt a munkájába? Kártyázás, szeretnél egy kis szünetet? Kártyázik. Ez a kártyajáték nagyon elterjedt. A kártyajátékokat kártyapaklival vagy kártyacsomaggal játsszák.

  • Számos kártyajáték létezik, de a legnépszerűbb a Solitaire.
  • A többi népszerű kártyajáték a póker, a römi, az őrült nyolcas és még sok más.

Firkál

A Scrabble szójáték. Játszhatod ezt a játékot a scrabble táblán vagy a mobiltelefonodon.

Hogyan kell játszani?

Fel kell tenni a táblát. Döntse el, ki akarja először kezdeni. Ezután minden játékos lapkákat húz, és minden játékos egy kört kap, hogy a szót a táblára helyezze. Építsen a táblán lévő szóra, és ügyeljen arra, hogy a maximális ábécé alapján készítsen szavakat.

Így több pontot kapsz. Minden szóra ráírják a pontokat scrabble-ban a betűre. A játék befejezése után számolja ki a pontszámot, és a legmagasabb pontszámot elért játékos nyer.

  • soha nem
  • Soha nem voltam kvíz.

Hogyan kell játszani?

Le kell ülni egy körben, és úgy kell kezdeni, hogy “sosem volt…” és fel kell tenni a kérdést. Én például soha nem jártam osztályra.

Ha valaki a körből megtette, fel kell emelnie az ujját, különben nem tesz semmit. Addig folytassa, amíg legalább egy személy 3 ujját fel nem emeli. Az a személy, akinek 3 ujja felfelé van, kint van. Az utolsó marad, aki nyer.

Add a Comment

Your email address will not be published.